En Rem (Alejandro Bordanove) i l'Eloi (Ferran Rull), dos estudiants de l'escola, en una aula amb objectes d'atrezzo
En Rem (Alejandro Bordanove) i l'Eloi (Ferran Rull), dos estudiants de l'escola, en una aula amb objectes d'atrezzo
Joves amb talent i apassionats pel teatre

T'enamoraràs d'ells: qui és qui a "Bojos per Molière"

1997. Barcelona. Sis joves amb una passió en comú: el teatre. Albert Salazar, Elisabet Casanovas, Ferran Rull, Alejandro Bordanove, Martina Roura i Marc Balaguer protagonitzen la nova sèrie coral de TV3 "Bojos per Molière"

En la Barcelona postolímpica, en un temps en què tenir mòbil és una excentricitat ridícula, un grup de joves entre 22 i 26 anys es preparen per entrar a l'Institut del Teatre de Barcelona. Tenen ganes de menjar-se el món. Volen cantar, actuar, dirigir i triomfar. Estan ansiosos per trepitjar els escenaris, els ha entrat a les venes el verí del teatre, estan bojos per Molière.ELOI (Ferran Rull)

L'Eloi a 'Bojos per Molière', interpretat per Ferran Rull
L'Eloi a "Bojos per Molière", interpretat per Ferran Rull

Eloi Llonch (Ferran Rull) té 22 anys i vol ser director escènic. És creatiu, somiador, irònic, enamoradís i ocurrent. També té un punt conservador, que li ve de família. Viu a Sabadell, amb la seva mare, els avis i dos germans, i fins ara estudiava Humanitats.

A casa seva no els ho ha explicat tot: ha fet les proves d'accés a l'Institut del Teatre d'amagat i no saben que és gai. L'Institut serà un refugi per donar ales a la seva creativitat i també per viure amb naturalitat la seva orientació sexual. Encara que té molt clar que ell vol dirigir, fins i tot s'atrevirà a provar d'escriure.KÀTIA (Elisabet Casanovas)

La Kàtia a 'Bojos per Molière', interpretada per Elisabet Casanovas
La Kàtia a "Bojos per Molière", interpretada per Elisabet Casanovas

Kàtia (Elisabet Casanovas). 25 anys. Està acabant la carrera de Veterinària però finalment es decideix a fer el que tenia pendent: intentar entrar a l'Institut del Teatre. La Kàtia és arriscada, i ho demostra en les proves d'accés, presentant-se amb un exercici de titelles. És espontània, alegre i divertida. I sorprenent, un fet que descol·loca sovint el Ferran que no acaba d'entendre les seves sortides.

Ara viu a Barcelona, al pis de la seva àvia, qui no li deixa que toqui res de la decoració. Té el suport de la família: el seu pare està convençut que triomfarà, tot i que ella no ho té tan clar.

 

 

FERRAN (Albert Salazar)

El Ferran a 'Bojos per Molière', interpretat per Albert Salazar
El Ferran a "Bojos per Molière", interpretat per Albert Salazar

Ferran Bonamusa (Albert Salazar). Té 24 anys i vol ser un actor de prestigi, com el seu pare, i està completament centrat en aconseguir-ho. No deixa que res el distregui. És seriós i responsable. I endreçat i treballador, per això el caos i la improvisació de la Kàtia, la seva companya de classe, li trenquen els esquemes.

És fill del gran Arnau Bonamusa, un dels millors intèrprets del panorama teatral. El Ferran aspira a ser com ell i l'admira. Però ser "el fill de..." li comportarà problemes, també amb el seu pare. 

 

 

REM (Alejandro Bordanove)

El Rem a 'Bojos per Molière', interpretat per Alejandro Bordanove
El Rem a "Bojos per Molière", interpretat per Alejandro Bordanove

Rem (Alejandro Bordanove). 26 anys. En realitat es diu Robert, però vol que tothom li digui Rem. El seu talent és cantar, i és el que ho fa millor de tots els companys. Mentre fa la carrera també treballa en una carnisseria per poder pagar els estudis. Als 21 anys va marxar de casa perquè la seva família no entenia ni les seves aspiracions artístiques ni la seva orientació sexual, i la seva relació amb els pares és complicada. 

Necessita fer teatre per oblidar-se del seu món. Sortir de si mateix, ser una altra persona.


JÚLIA (Martina Roura)

La Júlia a 'Bojos per Molière', interpretada per Martina Roura
La Júlia a "Bojos per Molière", interpretada per Martina Roura

La Júlia (Martina Roura) té 24 anys. És tímida i prudent, però aquesta timidesa desapareix quan puja a l'escenari i creix interpretant altres personatges. Però també és ambiciosa i aprofita les oportunitats. Ha fet molts anys de teatre amateur però ara ha arribat el moment de perseguir la seva carrera professional i deixar el grup d'aficionats. Té un objectiu clar: ser tan bona actriu com l'Anna Lizaran.

 

VÍCTOR (Marc Balaguer)

El Víctor a 'Bojos per Molière', interpretat per Marc Balaguer
El Víctor a "Bojos per Molière", interpretat per Marc Balaguer

Víctor (Marc Balaguer), de 23 anys. Està focalitzat en anar passant cursos i en aprendre. Aprofitar tot el que pugui de cada professor. És un actor amb vis còmica i a les proves d'accés a l'Institut del Teatre ho deixa clar interpretant el monòleg d'Arlequino. Només pensa en el present i no és massa ambiciós.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut