Patricia Schmidt

 

Si Christian Escribà és el gran espectacle, Patricia Schmidt és el detall. Especialitzada en la creació de petites peces de sucre com flors i figures, la Patricia, a més de ser la parella del Christian, és el contrapunt perfecte per formar un equip disposat, mai més ben dit, a menjar-se el món.

 

Dani Domínguez

 

El Dani és el mestre xocolater de la casa. Es defineix a si mateix com l'arquitecte de la xocolata, i és especialista a fer figures amb aquesta matèria primera. És molt metòdic i disciplinat i sempre és capaç de tirar endavant els encàrrecs més bojos que arriben a la pastisseria.

 

Xavi Marco

 

Els somnis es queden en això, en somnis, si no hi ha algú que els converteixi en realitat. La persona encarregada d'aterrar les idees des dels núvols a la realitat és Xavi Marco. Enganxat vint-i-quatre hores al seu telèfon, és la persona obligada a saber-ho tot i conèixer tothom. Un imprescindible perquè tots els encàrrecs es facin realitat. 
 

Marc Balaguer


Marc Balaguer és el director d'Escribà Academy, el centre de formació dedicat a ensenyar l'ofici de la pastisseria. A més, el Marc és el cap d'R+D d'Escribà, investigant i desenvolupant constantment nous productes, sabors i receptes per incorporar a la pastisseria. És l'alquimista de l'equip.

 

 

Anar al contingut