Anar a la navegació principal
Berlín

Una llarga espera. Sònia Rovira. Berlín.

La destrucció i l'horror que es viuen actualment a l'Orient Mitjà han desembocat en una onada de refugiats que arriben a Europa, un dia rere l'altre, sense saber quin futur els espera

La destrucció i l'horror que es viuen actualment a l'Orient Mitjà han desembocat en una onada de refugiats que arriben a Europa, un dia rere l'altre, sense saber quin futur els espera. Per a molts d'ells, Alemanya és el destí preferit per les facilitats d'acollida que ofereix. Tanmateix, la llarga espera a què s'han d'exposar abans no es gestiona la seva sol·licitud d'asil els fa viure en unes condicions inhumanes que diverses organitzacions de voluntaris intenten millorar. Moabit Hilft, una de les associacions d'ajuda als refugiats més importants, treballa diàriament per fer més fàcil aquest temps d'espera i col·laborar perquè els refugiats s'integrin a la societat alemanya.









Anar al contingut

Blog Europa

Blog Europa és una iniciativa de Televisió de Catalunya que vol mostrar la realitat social europea a través dels ulls d'estudiants catalans de Periodisme i de Comunicació Audiovisual. Els estudiants aprofiten una beca Erasmus en diverses ciutats d'Europa per explicar històries curtes en primera persona sobre la seva experiència europea. Els estudiants enregistren aquests reportatges amb una petita càmera de vídeo digital d'alta definició. Són mirades subjectives, a mig camí entre la crònica periodística i un blog de viatge, i afronten temes culturals, de costums i de maneres de viure, sobre problemes socials, multiculturalitat, fets d'actualitat, etc.

Cerca posts del blog
Últims posts