Anar a la navegació principal
Amsterdam

Turisme 3D a Volendam. Amsterdam.

Fa més d'un segle ningú s'hauria imaginat que Volendam es convertiria en un pol d'atracció turística. Però el poble de pescadors va haver de canviar la seva forma de guanyar-se la vida quan un dic va tancar per sempre el mar del Sud




Fa més d'un segle ningú s'hauria imaginat que Volendam es convertiria en un pol d'atracció turística. Però el poble de pescadors va haver de canviar la seva forma de guanyar-se la vida quan un dic va tancar per sempre el mar del Sud. Les aigües ja no eren aptes per a la pesca i el turisme va ser una opció per fer reviure el poble. Ara, un cop ja consolidat el turisme, Experience Volendam proposa una nova forma d'atraure els visitants oferint-los realitat virtual, hologrames i efectes òptics.
Anar al contingut

Blog Europa

Blog Europa és una iniciativa de Televisió de Catalunya que vol mostrar la realitat social europea a través dels ulls d'estudiants catalans de Periodisme i de Comunicació Audiovisual. Els estudiants aprofiten una beca Erasmus en diverses ciutats d'Europa per explicar històries curtes en primera persona sobre la seva experiència europea. Els estudiants enregistren aquests reportatges amb una petita càmera de vídeo digital d'alta definició. Són mirades subjectives, a mig camí entre la crònica periodística i un blog de viatge, i afronten temes culturals, de costums i de maneres de viure, sobre problemes socials, multiculturalitat, fets d'actualitat, etc.

Cerca posts del blog
Últims posts