Anar a la navegació principal
Estocolm

SANTA LLÚCIA. ESTOCOLM. SUÈCIA.

"El dia de Santa Llúcia se celebra especialment a Suècia. Es fan processons i concerts arreu del país on una noia es escollida per representar santa Llúcia amb una túnica blanca i una corona d'espelmes"El dia de Santa Llúcia se celebra especialment a Suècia. Es fan processons i concerts arreu del país on una noia es escollida per representar santa Llúcia amb una túnica blanca i una corona d'espelmes. En un hivern on les nits són llargues i fosques, santa Llúcia (o el Lucia's Day) marca l'inici de les lluminoses festivitats nadalenques."


Anar al contingut

Blog Europa

Blog Europa és una iniciativa de Televisió de Catalunya que vol mostrar la realitat social europea a través dels ulls d'estudiants catalans de Periodisme i de Comunicació Audiovisual. Els estudiants aprofiten una beca Erasmus en diverses ciutats d'Europa per explicar històries curtes en primera persona sobre la seva experiència europea.

Els estudiants enregistren aquests reportatges amb una petita càmera de vídeo digital d'alta definició. Són mirades subjectives, a mig camí entre la crònica periodística i un blog de viatge, i afronten temes culturals, de costums i de maneres de viure, sobre problemes socials, multiculturalitat, fets d'actualitat, etc.

Cerca posts del blog

Últims posts