Anar a la navegació principal
Oslo

Reivindicant els vikings. Paula Mykhaylychenko.Oslo.

El passat i el present estan units al cor dels noruecs; és per això que durant tot l'any podem trobar nombroses activitats i esdeveniments arreu del país pensats per a tota la família

Paula Mykhaylychenko
El passat i el present estan units al cor dels noruecs; és per això que durant tot l'any podem trobar nombroses activitats i esdeveniments arreu del país pensats per a tota la família. S'hi pot reviure el passat viking i apropar als més petits les antigues tradicions que els septentrionals encara conserven i porten a la sang. Gjallarstadir Vikingmarked és un d'quests esdeveniments, on podem veure congregats diversos clans vikings; un dels més destacats, el Gjallarstadir Vikinglag.








Anar al contingut

Blog Europa

Blog Europa és una iniciativa de Televisió de Catalunya que vol mostrar la realitat social europea a través dels ulls d'estudiants catalans de Periodisme i de Comunicació Audiovisual. Els estudiants aprofiten una beca Erasmus en diverses ciutats d'Europa per explicar històries curtes en primera persona sobre la seva experiència europea. Els estudiants enregistren aquests reportatges amb una petita càmera de vídeo digital d'alta definició. Són mirades subjectives, a mig camí entre la crònica periodística i un blog de viatge, i afronten temes culturals, de costums i de maneres de viure, sobre problemes socials, multiculturalitat, fets d'actualitat, etc.

Cerca posts del blog
Últims posts