Anar a la navegació principal
Tel Aviv

Reivindicació LGTBI. Marc Español. Tel Aviv.

Un dels esdeveniments més esperats de l'any a la progressista ciutat de Tel Aviv és la famosa marxa per l'orgull de les comunitats de lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals i intersexuals

Un dels esdeveniments més esperats de l'any a la progressista ciutat de Tel Aviv és la famosa marxa per l'orgull de les comunitats de lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals i intersexuals. Enguany, la cita s'ha centrat en reivindicar els drets dels col·lectius bisexuals, i ha reunit unes 200.000 persones, entre elles 30.000 turistes. Els dies previs, Tel Aviv ja acull multitud d'activitats per començar a escalfar motors de cara a la gran cita.



Anar al contingut

Blog Europa

Blog Europa és una iniciativa de Televisió de Catalunya que vol mostrar la realitat social europea a través dels ulls d'estudiants catalans de Periodisme i de Comunicació Audiovisual. Els estudiants aprofiten una beca Erasmus en diverses ciutats d'Europa per explicar històries curtes en primera persona sobre la seva experiència europea. Els estudiants enregistren aquests reportatges amb una petita càmera de vídeo digital d'alta definició. Són mirades subjectives, a mig camí entre la crònica periodística i un blog de viatge, i afronten temes culturals, de costums i de maneres de viure, sobre problemes socials, multiculturalitat, fets d'actualitat, etc.

Cerca posts del blog
Últims posts