Anar a la navegació principal
Amsterdam

Loteria del Codi Postal. Amsterdam

T'imagines una loteria en què els premis els compartissis amb els teus veïns? Quan els holandesos juguen a la Loteria Nacional del Codi Postal, la seva butlleta porta el número del seu codi postal



T'imagines una loteria en què els premis els compartissis amb els teus veïns? Quan els holandesos juguen a la Loteria Nacional del Codi Postal, la seva butlleta porta el número del seu codi postal. D'aquesta manera, si el número surt premiat, tots els veïns que han jugat la loteria són afortunats. A més, més del 50% dels ingressos de la loteria es destinen a obra benèfica. I els seus efectes benefactors arriben a llocs tan insospitats com Villena, a l'Alt Vinalopó.

Anar al contingut

Blog Europa

Blog Europa és una iniciativa de Televisió de Catalunya que vol mostrar la realitat social europea a través dels ulls d'estudiants catalans de Periodisme i de Comunicació Audiovisual. Els estudiants aprofiten una beca Erasmus en diverses ciutats d'Europa per explicar històries curtes en primera persona sobre la seva experiència europea. Els estudiants enregistren aquests reportatges amb una petita càmera de vídeo digital d'alta definició. Són mirades subjectives, a mig camí entre la crònica periodística i un blog de viatge, i afronten temes culturals, de costums i de maneres de viure, sobre problemes socials, multiculturalitat, fets d'actualitat, etc.

Cerca posts del blog
Últims posts