Anar a la navegació principal
Estocolm

Lava. Estocolm. Suècia.El Kulturhuset (la Casa de la Cultura) és el centre neuràlgic de la cultura a la capital sueca. Dins de les moltes possibilitats que hi ha, hi trobem un lloc anomenat LAVA, que ajuda a potenciar la creativitat dels joves d'Estocolm oferint l'espai i les persones adequades per a que els joves facin realitat els seus projectes artístics.

Anar al contingut

Blog Europa

Blog Europa és una iniciativa de Televisió de Catalunya que vol mostrar la realitat social europea a través dels ulls d'estudiants catalans de Periodisme i de Comunicació Audiovisual. Els estudiants aprofiten una beca Erasmus en diverses ciutats d'Europa per explicar històries curtes en primera persona sobre la seva experiència europea.

Els estudiants enregistren aquests reportatges amb una petita càmera de vídeo digital d'alta definició. Són mirades subjectives, a mig camí entre la crònica periodística i un blog de viatge, i afronten temes culturals, de costums i de maneres de viure, sobre problemes socials, multiculturalitat, fets d'actualitat, etc.

Cerca posts del blog

Últims posts