Anar a la navegació principal
Praga

La presència de David Cerný. Emma Coll. Praga.

L'artista txec David Černý és conegut mundialment per les seves escultures, sovint de gran complexitat tècnica i temàtica controvertida. Les seves obres estan repartides arreu de Praga, de manera que tothom pot gaudir del seu art

L'artista txec David Černý és conegut mundialment per les seves escultures, sovint de gran complexitat tècnica i temàtica controvertida. Les seves obres estan repartides arreu de Praga, de manera que tothom pot gaudir del seu art. Un embrió a la façana d'un edifici, Freud que penja d'una mà, Kafka fent la metamorfosi o dos homes fent pipí a sobre de la República Txeca són algunes de les escultures que ens poden sorprendre per la ciutat. Ara per ara, però, el seu projecte més important és la MeetFactory, un centre internacional d'art contemporani sense ànim de lucre que té per objectiu promoure l'escenari artístic al país.




 
Anar al contingut

Blog Europa

Blog Europa és una iniciativa de Televisió de Catalunya que vol mostrar la realitat social europea a través dels ulls d'estudiants catalans de Periodisme i de Comunicació Audiovisual. Els estudiants aprofiten una beca Erasmus en diverses ciutats d'Europa per explicar històries curtes en primera persona sobre la seva experiència europea. Els estudiants enregistren aquests reportatges amb una petita càmera de vídeo digital d'alta definició. Són mirades subjectives, a mig camí entre la crònica periodística i un blog de viatge, i afronten temes culturals, de costums i de maneres de viure, sobre problemes socials, multiculturalitat, fets d'actualitat, etc.

Cerca posts del blog
Últims posts