Anar a la navegació principal
Glasgow

La nit de Robert Burns. Eugènia Güell. Glasgow.

Cada 25 de gener, a Escòcia, els restaurants canvien els menús, els supermercats posen productes especials i tothom queda per sopar en algun lloc o altre

Cada 25 de gener, a Escòcia, els restaurants canvien els menús, els supermercats posen productes especials i tothom queda per sopar en algun lloc o altre. I atenció, perquè tot plegat és per celebrar l'aniversari de Robert Burns. Aquest senyor ja fa temps que va morir, però hi ha qui, avui en dia, paga 250 lliures per sopar a la seva casa natal i recordar-lo el dia del seu aniversari. De fet, hi ha qui està convençut que, sense ell, la identitat d'Escòcia avui no existiria.



Anar al contingut

Blog Europa

Blog Europa és una iniciativa de Televisió de Catalunya que vol mostrar la realitat social europea a través dels ulls d'estudiants catalans de Periodisme i de Comunicació Audiovisual. Els estudiants aprofiten una beca Erasmus en diverses ciutats d'Europa per explicar històries curtes en primera persona sobre la seva experiència europea. Els estudiants enregistren aquests reportatges amb una petita càmera de vídeo digital d'alta definició. Són mirades subjectives, a mig camí entre la crònica periodística i un blog de viatge, i afronten temes culturals, de costums i de maneres de viure, sobre problemes socials, multiculturalitat, fets d'actualitat, etc.

Cerca posts del blog
Últims posts