Anar a la navegació principal
Estocolm

Estocolm i la monarquia sueca

La "sang blava" de la família reial també corre per les venes de Suècia, que viu temps de canvi: Uns quants Carles, Òscars

Nathália Vernizzi

La "sang blava" de la família reial també corre per les venes de Suècia, que viu temps de canvi: Uns quants Carles, Òscars i molts Gustaus donen pas a la kronprinsessan Victoria, la futura reina d'aquesta moderna monarquia constitucional.
Anar al contingut

Blog Europa

Blog Europa és una iniciativa de Televisió de Catalunya que vol mostrar la realitat social europea a través dels ulls d'estudiants catalans de Periodisme i de Comunicació Audiovisual. Els estudiants aprofiten una beca Erasmus en diverses ciutats d'Europa per explicar històries curtes en primera persona sobre la seva experiència europea.

Els estudiants enregistren aquests reportatges amb una petita càmera de vídeo digital d'alta definició. Són mirades subjectives, a mig camí entre la crònica periodística i un blog de viatge, i afronten temes culturals, de costums i de maneres de viure, sobre problemes socials, multiculturalitat, fets d'actualitat, etc.

Cerca posts del blog

Últims posts