Anar a la navegació principal
Praga

Els secrets del rellotge. Cristina Cabasés. Praga.

El rellotge astronòmic de Praga, que data del segle XV, guarda moltes històries, i a través d'elles podem conèixer una mica més la ciutat i la seva gent

El rellotge astronòmic de Praga, que data del segle XV, guarda moltes històries, i a través d'elles podem conèixer una mica més la ciutat i la seva gent. Parlem amb el mestre rellotger i descobrim què hi ha darrere d'un dels monuments més importants de la capital txeca.

Anar al contingut

Blog Europa

Blog Europa és una iniciativa de Televisió de Catalunya que vol mostrar la realitat social europea a través dels ulls d'estudiants catalans de Periodisme i de Comunicació Audiovisual. Els estudiants aprofiten una beca Erasmus en diverses ciutats d'Europa per explicar històries curtes en primera persona sobre la seva experiència europea.

Els estudiants enregistren aquests reportatges amb una petita càmera de vídeo digital d'alta definició. Són mirades subjectives, a mig camí entre la crònica periodística i un blog de viatge, i afronten temes culturals, de costums i de maneres de viure, sobre problemes socials, multiculturalitat, fets d'actualitat, etc.

Cerca posts del blog

Últims posts