Anar a la navegació principal
Praga

Els orígens de Kafka. Cristina Cabasés. Praga

Franz Kafka va néixer a Praga quan aquesta pertanyia a l'imperi austro-hongarès, escrivia en alemany, i era jueu. Avui en dia tant els txecs, com els alemanys i els jueus reivindiquen a Kafka com a part de la seva comunitat

Franz Kafka va néixer a Praga quan aquesta pertanyia a l'imperi austro-hongarès, escrivia en alemany, i era jueu. Avui en dia tant els txecs, com els alemanys i els jueus reivindiquen a Kafka com a part de la seva comunitat. Veurem la riquesa que comporta el origen tant divers de la figura de Kafka.

Anar al contingut

Blog Europa

Blog Europa és una iniciativa de Televisió de Catalunya que vol mostrar la realitat social europea a través dels ulls d'estudiants catalans de Periodisme i de Comunicació Audiovisual. Els estudiants aprofiten una beca Erasmus en diverses ciutats d'Europa per explicar històries curtes en primera persona sobre la seva experiència europea.

Els estudiants enregistren aquests reportatges amb una petita càmera de vídeo digital d'alta definició. Són mirades subjectives, a mig camí entre la crònica periodística i un blog de viatge, i afronten temes culturals, de costums i de maneres de viure, sobre problemes socials, multiculturalitat, fets d'actualitat, etc.

Cerca posts del blog

Últims posts