Anar a la navegació principal
Oslo

El Nessi noruec. Paula Mykhaylychenko. Oslo

Els estranys éssers aqüàtics no es limiten a Escòcia i el famós monstre del llac Ness. Seljord, un poblet situat al comtat de Telemark, a Noruega, és conegut

Paula Mykhaylychenko
Els estranys éssers aqüàtics no es limiten a Escòcia i el famós monstre del llac Ness. Seljord, un poblet situat al comtat de Telemark, a Noruega, és conegut per les seves històries sobre Selma, el monstre marí que habita a les aigües d'un dels llacs més profunds del país. La llegenda diu que durant més de dos-cents cinquanta anys s'ha observat un gran animal aqüàtic desconegut que es deixa veure en les èpoques més càlides.





Anar al contingut

Blog Europa

Blog Europa és una iniciativa de Televisió de Catalunya que vol mostrar la realitat social europea a través dels ulls d'estudiants catalans de Periodisme i de Comunicació Audiovisual. Els estudiants aprofiten una beca Erasmus en diverses ciutats d'Europa per explicar històries curtes en primera persona sobre la seva experiència europea. Els estudiants enregistren aquests reportatges amb una petita càmera de vídeo digital d'alta definició. Són mirades subjectives, a mig camí entre la crònica periodística i un blog de viatge, i afronten temes culturals, de costums i de maneres de viure, sobre problemes socials, multiculturalitat, fets d'actualitat, etc.

Cerca posts del blog
Últims posts