Anar a la navegació principal
L'enigma del cafè turc
L'enigma del cafè turc
Esmirna

El cafè turc. Laia Palau. Esmirna

Cada país fa seva la manera de gaudir del cafè. A Turquia, la tradició de prendre el cafè és tan important que, l'any 2013, la UNESCO el va declarar patrimoni immaterial de la humanitat

Laia Palau
Cada país fa seva la manera de gaudir del cafè. A Turquia, la tradició de prendre el cafè és tan important que, l'any 2013, la UNESCO el va declarar patrimoni immaterial de la humanitat. En aquest reportatge, descobrirem com es prepara i s'ofereix el cafè turc, però no només això, també esbrinarem algunes de les claus.
Anar al contingut

Blog Europa

Blog Europa és una iniciativa de Televisió de Catalunya que vol mostrar la realitat social europea a través dels ulls d'estudiants catalans de Periodisme i de Comunicació Audiovisual. Els estudiants aprofiten una beca Erasmus en diverses ciutats d'Europa per explicar històries curtes en primera persona sobre la seva experiència europea.

Els estudiants enregistren aquests reportatges amb una petita càmera de vídeo digital d'alta definició. Són mirades subjectives, a mig camí entre la crònica periodística i un blog de viatge, i afronten temes culturals, de costums i de maneres de viure, sobre problemes socials, multiculturalitat, fets d'actualitat, etc.

Cerca posts del blog

Últims posts