Margarita Puig en un moment del programa
Margarita Puig en un moment del programa
"Blanc sobre blanc" és un programa sobre arts visuals i plàstiques presentat per la periodista Margarita Puig que ens acosta, de manera entenedora, als mecanismes de creació de 26 artistes catalans a través de les seves respostes davant dels interrogants que planteja el fet artístic. 

 L'objectiu del programa és aproximar-se, des d'una finestra moderna i àgil, a les tendències, les obres i les vides de les persones que componen l'univers creatiu català i alguns referents universals.
 
La sèrie està formada per càpsules monogràfiques de diferents personatges de la vida cultural catalana. Cada càpsula, de 15 minuts de durada, ens aproxima a l'artista, en una clau d'immediatesa, trepidant, però suggeridora i meticulosament estudiada per explicar el perfil del personatge i el més atractiu de la seva vida i la seva obra.
 
"Blanc sobre Blanc" mostra artistes creant, construint un espai de trobada amb l'espectador, com a àgora per a l'intercanvi i la producció de coneixement. És un aixopluc, un lloc per reflexionar.

"Blanc sobre Blanc" s'aproxima a la vida i l'obra d'artistes ja consagrats i a la d'artistes més joves, reflexionant sobre un nou pensament, un nou ordre i els fenòmens que emergeixen de les cultures digitals i les noves tecnologies, normes i pautes noves que regeixen als joves creadors d'avui dia.
Anar al contingut