K3 estrena "Bit@bit", un espai setmanal sobre les noves tecnologies adreçat als adolescents. En aquest nou programa navegarem per la xarxa, aprofundirem en el món dels mòbils, de l'MP3 i dels videojocs. I tot això acompanyats d'una noia a qui li agraden els ipods, l'skate i explicar acudits: la Bitbit.

"Bit@bit" tractarà, des del punt de vista dels adolescents, tot el món de les noves tecnologies. La intenció és parlar del que pot interessar un usuari sobre el món de les tres pantalles (televisió, internet i mòbils).

Parlarem, entre altres temes, de la televisió digital, de les prestacions de la telefonia mòbil, dels videojocs i dels programaris, lliures o no. I ho farem amb un to transgressor però rigorós que connecti amb el públic al qual ens dirigim.

"Bit@Bit" vol ser un punt de trobada per als joves usuaris de noves tecnologies. L'espai "Webtroc", per exemple, potenciarà l'intercanvi de coneixements entre la nostra audiència. Per això li donem una importància especial a la pàgina web del programa, www.bitabit.cat, que es converteix en un espai real de participació dels seguidors de Bit@Bit. Per introduir-hi l'humor hi haurà un personatge d'animació que encarna una noia d'uns 17 anys, la Bitbit.
Anar al contingut