Saltat de verdures amb crema de ceba de figueres i llagostins



Ingredients per 4 persones
  • 250 g de tirabec
  • 2 pastanagues
  • 150 g de mongeta tendra
  • 8 espàrrecs verds
  • 1 carbassó
  • 2 cebes de figueres
  • 300 g de bolets
  • 16 llagostins
  • 25 g de mantega
  • 2 grans d'all
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Flor de sal

Recepta

Pelem i tallem la ceba de figueres. La sofregim amb la mantega i una mica aigua. A foc fort durant uns instants. Després a foc fluix durant 45 minuts.

La triturem.

Escaldem els tirabecs, les mongetes i els espàrrecs, separadament, en aigua bullint. Un minut per cada verdura. Refresquem immediatament i reservem.

Pelem les pastanagues i les tallem a làmines.

Saltem amb oli les làmines de pastanaga amb el carbassó tallat menut. Hi afegim l'all picat i els bolets tallats.

Finalment hi fiquem els tirabecs, les mongetes i els espàrrecs escaldats.

Netegem els llagostins i els afegim al saltat. Salpebrem i saltem ràpidament.

Servim immediatament.

La cuina