Mousse de iogurt, coco i maduixots



Ingredients per 4 persones
  • 500 g de maduixots
  • 3 iogurts
  • 50 g de coco
  • 200 g de galetes Maria
  • 20 g de festucs
  • 100 g de mantega
  • ¿l de nata
  • 150 g de sucre
  • 5 fulles de gelatina
  • 150 g de melmelada de maduixa

Recepta:

Piquem els festucs pelats i esmicolem les galetes. Ho barregem tot amb la mantega tova. En fem una massa que serà la base del pastís i la posarem en un cilindre metàl·lic que fa de motlle.

Batem la nata a velocitat mitjana. La nata ha d'estar ben freda. Hi afegim el sucre en pluja. Quan ja ha muntat, barregem el iogurt, amb cura que la nata no s'abaixi. I hi posem la gelatina fosa. Finalment hi posem el coco ratllat.

Tallem els maduixots a làmines i els disposem sobre la base de galeta. Amb una màniga pastissera, cobrim els maduixots amb la mousse de iogurt i acabem amb més maduixots tallats.

Fiquem els motlles dues hores a la nevera.

La cuina