Magret amb peres i salsa de vi negre



Ingredients per 4 persones
  • 1 magret d'ànec
  • 1 kg de peres
  • 500 ml de vi negre
  • 500 ml de brou de carn
  • 3 escalunyes
  • 1 pastanaga
  • 1 dau de mantega
  • Sucre
  • Flor de sal
  • Sal i pebre


Recepta

Pelem i tallem les escalunyes i la pastanaga i les sofregim amb la mantega, lentament, a foc lent, durant ben bé deu minuts.
Salpebrem.

Cobrim amb vi negre i hi afegim dues cullerades de sucre.

Pelem i filetegem les peres i les afegim a la salsa de vi, fem coure una mica perquè agafin color. Traiem les peres i les reservem.

Afegim el brou de carn a la salsa. Fem coure fins que agafi la textura desitjada.

Piquem el magret amb força per estovar-lo, seccionem la pell i el coem per la part de la pell, a la planxa, a foc fort. Anem traient-ne el greix fins torrar el magret. Posem una mica de sal sobre el magret i servim acompanyat de les peres.

La cuina