Amanida de col, pernil, mostassa i mandarines



Ingredients per 4 persones
  • 1/2 col
  • 2 mandarines
  • Un grapat de nous
  • 100 g de pernil curat, tallat a tires
  • 100 ml d'oli d'oliva
  • Una cullerada sopera de mostassa en gra

Recepta:

Retirem les fulles externes de la col. La tallem a làmines fines i l'escaldem, en aigua bullent, durant trenta segons. Només ha de perdre la cruor.

Refresquem la col en aigua i gel, i l'escorrem.

Barregem la mostassa amb l'oli.

Pelem la mandarina i en tallem menuda la pell per afegir-la a l'oli de mostassa.

Amanim la col amb l'oli de mostassa i hi barregem les nous picades.

Tallem la mandarina per traure'n la pell dels grills.

A la base del plat posem la col amanida amb l'oli de mostassa i mandarina. A sobre posem el pernil, les nous i acabem amb uns grills de mandarina.

La cuina