Rap amb espaguetis de carbassa i crema d'enciam



Ingredients per 4 persones
  • 1 cua de rap sense espines, tallades a quadrats
  • 100 g de carbassa
  • Les fulles verdes d'un enciam
  • 1 ceba grossa
  • 1 patata grossa
  • 2 grans d'all
  • 500 ml de brou de verdures
  • Oli d'oliva
  • Flor de sal

Recepta

Sofregim la ceba i l'all tallats, amb una mica d'oli, en una olla, a foc lent.

Pelem la patata, l'escapcem i la fiquem a l'olla, donem un parell de voltes i hi afegim el brou de verdures per bullir la patata.

Finalment hi fiquem l'enciam i mantenim el foc només durant uns instants. Batem el bullit per fer-ne la crema.

Coem els talls de rap a la planxa.

Tallem la carbassa a la juliana i la coem a la planxa durant un minut.

Servim el rap acompanyat de la crema d'enciam i coronem amb els espaguetis de carbassa.

Posem una mica de flor de sal sobre el rap i un rajolí d'oli.

La cuina