Crema de pastanaga i llimona




Ingredients per 4 persones  
  • 1 kg de pastanagues
  • 1 llimona
  • 1 ceba
  • Julivert
  • 100 g de mantega
  • 200 ml de nata líquida
  • 100 g de barreja de fruites seques de l'Índia
  • Sal


Recepta

Pelem i tallem la ceba, i la sofregim a foc lent amb la mantega.

Pelem les pastanagues. Fem uns talls fins i els tallem a juliana, els posem en aigua freda perquè s'enrinxolin.

Tallem les pastanagues a daus i les afegim a la cassola de la ceba. Coem a foc fort i quan s'hagin enrossit, les cobrim amb aigua i les fem coure, durant una mitja hora o fins que siguin toves.

Triturem bé fins aconseguir una crema fina.

Quan sigui fred, afegim el suc de la llimona i la nata. Barregem i salpebrem.

Tallem petit el julivert i l'amarem d'oli. Acabem la crema de pastanaga amb oli de julivert.

La cuina