Carxofes amb cloïsses


Ingredients per 4 persones
12 carxofes
500 g de cloïsses
300 ml de brou concentrat de peix
50 ml de vi blanc
4 grans d'all
1 bitxo
Julivert
1 cullerada de farina
Oli d'oliva
Sal


Recepta

  • Pelem les carxofes, les tallem i les submergim en aigua i julivert per evitar-ne l'oxidació.
  • Enrossim les carxofes a la paella a foc fort amb un rajolí d'oli i sal.
  • Pelem i filetegem els grans d'all i els fiquem a la paella.
  • Quan les carxofes s'hagin enrossit, hi afegim el bitxo tallat.
  • Hi posem el vi blanc i continuem a foc mig fins que s'evapori.
  • Hi afegim la farina fins que cogui. Hi aboquem el brou de peix perquè hi cogui la carxofa.
  • Finalment afegim les cloïsses a la paella durant un minut, i el julivert picat. Sacsegem i mengem immediatament.

La cuina