Bombons de marcona amb crema de cafè



Ingredients per 4 persones
  • 100 g d'ametlla marcona crua
  • 100 g d'ametlla marcona torrada i triturada
  • 125 g de xocolata blanca
  • 50 g de cacau en pols
  • 250 g de formatge mascarpone
  • 2 ous
  • 1 sobre de cafè en pols
  • 25 g de mantega
  • 160 g de sucre

Recepta

Fiquem tres cullerades de sucre a la paella i esperem que es faci caramel. Hi aboquem les ametlles crues i les arrebossem amb el caramel. Les estenem sobre un paper "sulfuritzat" (paper de forn) 

Fonem la xocolata blanca al bany maria i la barregem amb la mantega i l'ametlla torrada i triturada.

Submergim les ametlles caramelitades en la crema de xocolata blanca. Sobre un paper "sulfurat" // de forn, situem les ametlles amb crema per separat i els fiquem a la nevera a refredar.

Quan siguin freds, els arrebossem amb cacau en pols.

Batem els rovells dels ous amb la resta de sucre fins que quedin blancs i augmentin de volum. Hi afegim el mascarpone i tornem a batre. Finalment hi aboquem el cafè en pols.

Servim els bombons acompanyats de cafè torrat.

La cuina