"Benvinguts a la família"

Àngela, la mare (Melani Olivares)
L'Àngela és una experta en fer malabarismes per combinar la seva vida laboral i familiar. Des de que el seu marit la va abandonar, es va bolcar completament en els seus fills i amb el temps s'ha anat oblidant d'ella mateixa i la seva pròpia felicitat. Va tant de bòlit que a vegades no pot més i fa implosió, arrasant amb tot el que hi ha al seu voltant. Pels seus fills però, és capaç de traspassar totes les línies que faci falta.

Nando, el cunyat (Ivan Massagué)
El Nando és el cunyat que va venir a donar un cop de mà una temporada, una temporada que s'ha allargat 10 anys... Es ven a si mateix com un emprenedor, però en realitat és un entranyable somiatruites que sempre havia volgut ser estrella del rock. Malgrat els seus múltiples defectes, sempre hi és quan se'l necessita i és la cola que manté la família unida.

Fran, el germà gran (Nao Albet)
El Fran estava molt unit al seu pare i quan aquest els va abandonar es va anar tancant cada cop més en si mateix, concentrant-se en els planetes i cometes que tant li agraden. Brillant amb els estudis però nefast amb les relacions socials, als seus 22 anys segueix sense haver-se donat ni tan sols un petó i sembla que la cosa va per llarg...o no?

David, el mitjà (Leïti Séne)
El David es creu més guapo, llest i carismàtic del que realment és. Aquesta imatge de si mateix el converteix en un bocamoll que no para de ficar la pota, però tothom sap que sota aquesta màscara s'hi amaga un noi sensible capaç de fer qualsevol cosa per la seva família. Ara toca aconseguir els calers del seu avi.

Sara, la petita de casa (Nonna Cardoner)
La Sara gairebé no se'n recorda del seu pare, per a ella la figura paterna sempre ha estat el Nando.... amb les conseqüències que això comporta. Li encanta el rock, maleeix constantment i no té cap problema en donar un cop de puny si la situació ho demana. Encara que només té 9 anys, té més empenta i valentia que els seus dos germans junts.

Victòria, la dona de l'Eduardo (Yolanda Ramos)
La Victòria no era la nena més llesta de classe, però no li va fer falta ser-ho per convertir-se en actriu (una actriu que fa més deu anys que no té un paper). A vegades pot resultar massa ingènua, d'altres massa honesta i gairebé sempre les dues coses a la vegada. Contradictòriament, se sentirà menys sola que mai: per fi ha trobat una família.

Àlex, la filla de la Victòria (Georgina Amorós)
L'Àlex fa gala d'una intel·ligència que clarament no ha heretat de la Victòria. Cobreix tots els seus parlaments d'una capa de cinisme. Tot i això, per alguna raó que no acaba d'entendre, el "friki" obsessionat amb les estrelles que acaba d'arribar a casa i li agrada més del que li hauria d'agradar.

Raül Dorado, el mejor abogado (Lluís Villanueva)
A la seva targeta hi diu que és el millor advocat i que la primera visita és gratis, però cap de les dues coses és pas veritat. Al principi intentarà fer xantatge a la família però s'acabarà convertint en un aliat de dubtoses intencions.

Adela i Pere, els veïns tafaners (Betsy Túrnez i Francesc Ferrer)
El Pere i l'Adela fa temps que van perdre la màgia. Tenen una vida avorrida, en una urbanització avorrida, plena de veïns avorrits. Per això, la misteriosa desaparició de l'Edu més que un drama suposarà per a ells l'aventura que necessitaven per recuperar la flama de la passió... i les ganes de viure.

El Manu, l'ex que va fugir (Santi Millán)

El Manu es un supervivent nat carregat de carisma. Ja de petit era el germà guai, el que s'enduia a les noies, mentre que el Nando, sempre a l'ombra, era la veu de la seva consciència. L'Àngela es va enamorar bojament d'aquell encantador de serps... i és que malgrat que el Manu sempre intenta fer les coses com cal, al final és un penques incapaç de pensar en algú que no sigui ell.

Teresa, l'estafadora (Paula Malia)

La Teresa te un do per l'estafa i n'està orgullosa. Va començar robant exàmens  i ara s'enorgulleix d'haver comés alguna de les estafes més memorables del país sense que mai l'hagin descobert. Té una història d'amor/odi amb el Manu. L'ex de l'Àngela és com ella: egoista, manipulador i capaç de trair-te en qualsevol moment... per això li atrau, perquè al costat del Manu la vida mai serà avorrida i previsible.

Nil, el macarra amb encant (Jaume Madaula)

El Nil és el germà de la Teresa. Als seus 26 anys porta ja una llarga carrera criminal al costat de la seva germana. La seva arribada farà que l'Àlex i el Fran es distancien més, ja que el Nil i l'Àlex tindran una enorme connexió. El Nil, al igual que li passava a l'Àlex, vol deixar la vida que porta amb la seva família i anar-se'n lluny d'allà. Aconseguirà el Nil que l'Àlex finalment deixi la seva família?

Ayla, la policia visceral (Anna Gras)

L'Ayla és la policia que ha ocupat el lloc del Miquel a comissaria. Procedent de barri humil, és enèrgica, decidida i ambiciosa... seria la policia perfecte si no fos perquè no pot evitar que la seva inestabilitat emocional passi per sobre de la seves responsabilitats. El Nando la va plantar en una cita quan eren adolescents, raó per la qual la família sencera es convertirà en el seu objectiu personal. L'Ayla per les bones és la millor persona del món, però a les dolentes és un rival imprevisible i dur de pelar.

Blanca "La mama" Giralt (Mercè Arànega) 

La Mama és la cap de l'organització criminal a la que pertany al Manu i mare de la Teresa i el Nil. Tot i la seva perillositat, no perd mai el seu posat impassible i és capaç de glaçar a qualsevol amb la seva mirada. Reparteix clatellots a tort i a dret quan no es fan les coses com cal o, millor dit, quan no es fan a la seva manera.

Ramon "Falcó" Diaz, el pare criminal (Antonio Dechent)

El Ramón es el pare de la Teresa i el Nil i l'exmarit de la Mama. Va arribar a ser un dels criminals més buscats per la Interpol i ara passa els seus dies tancat a l'ambaixada de Crakòzia, país al que va ajudar a derrocar l'antic govern. El Papa pot ser tan encantador com aterridor, es una bomba de rellotgeria que pot petar en qualsevol moment.

Miquel, l'amor del passat (Miquel Fernández)
El Miquel sempre havia estat perdudament enamorat de l'Àngela. Inspector de policia, va fer tot el possible per la família la primera temporada.

Eduardo, pare de l'Àngela i marit de la Victòria (Simón Andreu)
Estricte i autoritari, l'Eduardo va acabar a un congelador a la primera temporada.

Marcos, el fill predilecte (Joan Carreras)
El Marcos és el germà de l'Àngela, però només tenen en comú el cognom. Fred i calculador com el seu difunt pare, però encara una mica més malparit. 

Dídac, el novio a distància (Àlex Maruny)
El Dídac no és tan llest com el Fran, i segurament tampoc és tan llest com la majoria de gent, però cau bé a tothom i té un carisma innegable. 

Lili, editora i dona del Miquel (Eva Santolaria)
La Lili és l'editora de l'Eduardo, la millor amiga de la Victòria i la dona del Miquel. Al igual que ell, la Lili no era precisament la popular de classe, i això l'ha convertit en una dona que es fixa molt en el seu físic i que lluita pel que vol sense pensar en les conseqüències. 

Lola, l'exnòvia perfecta (Aina Clotet)
La Lola i el Nando van passar junts els millors anys de la seva vida… fins que ella la va cagar i va enviar-ho tot a la merda. No obstant, la Lola segueix sent un imant pel Nando, i representa per a ell la joventut, la diversió i la llibertat. 

Leo, l'actor secundari (Quimet Pla)
L'Àngela i els seus li ofereixen un gran paper a la primera temporada: Interpretar l'Eduardo.

Berta, mare i secretària (Carme Sansa)
La Berta és la mare de Raül Dorado, "El mejor abogado". 

Anar al contingut