La segona temporada torna amb èxit

5 motius per no perdre't el retorn de "Benvinguts a la família"

Aquest dijous s'ha presentat a la premsa la segona temporada de "Benvinguts a la família". Hem pogut saber més detalls de com revolucionarà la sèrie l'arribada del Manu, l'ex de l'Àngela. Per què no us podeu perdre els nous capítols de la sèrie?

Melani Olivares i Santi Millán, durant la presentació
Melani Olivares i Santi Millán, durant la presentació

1. Perquè comença amb moltíssima força

El punt d'arrencada de la nova temporada és l'arribada del Manu, l'ex de l'Àngela (Melani Olivares), interpretat per Santi Millán. Després de deu anys desaparegut, ningú no l'espera. I ja us assegurem que la seva arribada no serà pas tranquil·la... Tot i que ha hagut d'afegir-se a un grup ja molt rodat, Millán assegura que li ha resultat molt fàcil unir-s'hi.

"Estic molt content de tornar a TV3, i, a més, fent ficció. Tot l'equip ha fet que fos molt fàcil incorporar-me a aquesta família"

2. Les noves incorporacions

La família creix! Al primer capítol ja coneixem el Manu, una figura que, com assegura Ivan Mercadé, cocreador de la sèrie, encaixa a la perfecció en la sèrie.

"El Manu apareix com un huracà en el primer capítol, però de seguida s'hi integra. T'adones que és una peça que encaixa perfectament allà. Una peça que, de fet, hi faltava"

Al primer capítol també coneixerem la Teresa, una estafadora que té una relació d'amor-odi amb el Manu, interpretada per l'actriu Paula Malia, a qui hem vist recentment a "Si no t'hagués conegut". Amb ella arribarà tota la seva família, una família també ben particular: el seu germà Nil (Jaume Madaula), la mama (Mercè Arànega) i el papa (Antonio Dechent).

3. L'humor

Un cop que es va haver tancat l'episodi amb l'Eduardo, i quan la família ja podia respirar tranquil·la, l'arribada del Manu serà tot un daltabaix que generarà situacions absolutament esbojarrades; moltes protagonitzades per l'actriu Yolanda Ramos, la Victòria a la sèrie, un dels personatges més divertits i a qui Ramos aporta molt de collita pròpia.

Jo m'inspiro en el que diu el guionista, però m'agrada donar-hi el meu to. Entre uns i altres formen el personatge

 

4. La solidesa dels personatges

Precisament Pau Freixas, cocreador de la sèrie, ha destacat la solidesa que han forjat els personatges durant la primera temporada, un fet que permet que ara la ficció vagi més enllà i aconsegueixi un to molt propi.

 

"La sensació de seguretat dels personatges és bestial, se'ls han fet seus. De vegades, el to del personatge el tenen més els actors que nosaltres. Aquest bagatge fa que la sèrie es deixi anar, i és un gust"

5. Perquè connecta amb les emocions

"Benvinguts a la família" és una comèdia negra, però no oblidem que, per davant de tot, és una comèdia familiar amb figures arquetípiques amb les quals ens podem identificar. L'Àngela és el pal de paller de la família. I el Manu, un pare absent a qui molts dels personatges semblen disposats a perdonar, malgrat tot. L'espectador empatitza amb tots els personatges, fins i tot amb els que no són, precisament, persones exemplars. És el cas del Manu, com destaca l'Ivan Mercadé.

"El Santi Millán té un talent: cau bé. No sé per què... per les feromones, o què. A la sèrie és un fill de puta, però cau bé. I passa el mateix amb la Paula: cau bé. Tots són personatges amb els quals pots empatitzar"

 

La segona temporada de "Benvinguts a la família" es va estrenar dilluns 14 de gener, a les 21.55, a TV3.

Anar al contingut