• La fuga
  Veure vídeo

  La fuga

  El pla per treure el Raül de la presó es posa en marxa. Aprofitant la mort del seu company de cel·la, l'advocat haurà d'aconseguir arribar a la infermeria i amagar-se dins del taüt per sortir del presidi sense aixecar sospites. Perquè tot tingui èxit, la família haurà de convèncer la Paula, l'ex del Fran i treballadora de la funerària, perquè sigui còmplice del pla, però ella no sembla gaire disposada a col·laborar.

 • Benvinguts a la família - El nou testament (capítol 22)
  Veure vídeo

  Benvinguts a la família - El nou testament (capítol 22)

  Amb l'ajuda del Nil, la família aconsegueix robar al notari l'autèntic testament de l'Eduardo abans de la lectura. El que descobriran, però, és que en el nou testament hi diu que tots els diners seran per a l'Àngela si es compleixen una sèrie de condicions..., entre les quals hi ha casar-se amb el Manu.

 • Benvinguts a la família - En busca del Leo (capítol 21)
  Veure vídeo

  Benvinguts a la família - En busca del Leo (capítol 21)

  Quan l'Àngela i els seus arriben a casa, es troben amb el Marcos esperant-los juntament amb l'Ayla. Ell i la mossa d'esquadra han descobert que el DNI amb què van canviar el testament de l'Eduardo a la primera temporada era fals. La família haurà de trobar llavors el Leo, únic testimoni del que va passar, abans que ho faci la policia.

 • Benvinguts a la família - Estiu del 92 (capítol 20)
  Veure vídeo

  Benvinguts a la família - Estiu del 92 (capítol 20)

  El Nando, convençut que el Manu té l'anell, es dirigeix a Krakòzia per intentar negociar amb el seu germà i fer-lo entrar en raó. Juntament amb tots dos reviurem l'estiu de 1992, estiu en què el Manu va conèixer l'Àngela i va haver de decidir, per primer cop, entre els diners o ella.

 • Benvinguts a la família - Krakòzia (capítol 19)
  Veure vídeo

  Benvinguts a la família - Krakòzia (capítol 19)

  La família arriba a l'ambaixada on es refugia el pare de la Teresa, Ramon el Falcó. Resulta que és un sicari perillós obsessionat per tenir una família que li faci companyia i no pensa deixar sortir d'allà l'Àngela i els seus així com així. L'Àlex, per la seva banda, haurà de convèncer el Miquel que el Nil no és el criminal que busca.

 • Benvinguts a la família - La traïció (capítol 18)
  Veure vídeo

  Benvinguts a la família - La traïció (capítol 18)

  El Manu ha quedat amb la Teresa en una botiga de cotxes de segona mà amb la promesa que s'escaparan junts. L'ex de l'Àngela, però, assegura que tot forma part d'un pla per atrapar-la, però... a qui enganya realment el Manu? Mentrestant, a la casa, el Raül intentarà justificar el seu intent de fugida de cara a la Victòria.

 • Benvinguts a la família - El cordó policial (capítol 17)
  Veure vídeo

  Benvinguts a la família - El cordó policial (capítol 17)

  Gràcies a l'Adela, la policia s'ha assabentat que la Teresa està amagada en algun punt de la urbanització. El Miquel, amb altres agents, munta un protocol d'emergència que impedeix que entri i surti ningú del veïnat. La família haurà de trobar la manera de treure la Teresa d'allà abans que escorcollin la casa i se'ls acabi el temps per entregar-la al Papa.

 • Benvinguts a la família - El robatori (capítol 16)
  Veure vídeo

  Benvinguts a la família - El robatori (capítol 16)

  Com que ni el Manu ni el Nil diuen tenir l'anell, la Mama no dubta que aquest és a la caixa forta del joier. La família planejarà un robatori per recuperar l'anell i així aconseguir el perdó de la Mama.

 • Benvinguts a la família - L'intercanvi (capítol 15)
  Veure vídeo

  Benvinguts a la família - L'intercanvi (capítol 15)

  Per tal de recuperar el Blue Dream, un anell molt valuós, la família decideix fer xantatge al germà de la Teresa, el Nil. Si vol tornar a veure la seva germana amb vida, haurà d'entregar l'anell a canvi. Fins on serà capaç d'arribar el Manu per no confessar?

 • Benvinguts a la família - El Manu (capítol 14)
  Veure vídeo

  Benvinguts a la família - El Manu (capítol 14)

  L'exmarit de l'Àngela torna a casa deu anys després demanant ajuda. Assegura que el persegueix una gent molt perillosa i que l'han d'amagar. La família hi accedeix, però qui arriba és la Teresa, una noia vestida de núvia que diu que el Manu l'ha deixat plantada a l'altar. La família haurà de decidir llavors a qui dels dos creure.

 • Benvinguts a la família - La família (capítol 13)
  Veure vídeo

  Benvinguts a la família - La família (capítol 13)

  Quan l'Àngela i la seva família es troben vivint sota mínims en un càmping, es veuen obligats a fer allò que menys s'esperen, aliar-se amb el Marcos per aconseguir fer fora la Victòria i l'Àlex de casa l'Eduardo.

 • Benvinguts a la família - El funeral (capítol 12)
  Veure vídeo

  Benvinguts a la família - El funeral (capítol 12)

  Només falta celebrar la cerimònia i la lectura del testament per acabar amb tot aquest malson. Però no serà tan fàcil com sembla; l'arribada del Marcos disposat a supervisar fins l'últim detall posarà en risc tot el que han aconseguit fins ara.

 • Benvinguts a la família - El simulacre (capítol 11)
  Veure vídeo

  Benvinguts a la família - El simulacre (capítol 11)

  Tal com reclama la Victòria és el moment d'enterrar l'Eduardo. Però abans han de trobar la manera de donar-lo per sense que li facin una autòpsia que reveli que fa dies que està congelat

 • Benvinguts a la família - L'accident (capítol 10)
  Veure vídeo

  Benvinguts a la família - L'accident (capítol 10)

  Després que algú sabotegés els frens del seu cotxe, el Miquel és a l'hospital en coma. El Raül Dorado comença una investigació que passa per interrogar un a un els membres de la família: haurà de descobrir qui ha estat si no volen acabar tots a la presó.

 • Benvinguts a la família - El Miquel (capítol 9)
  Veure vídeo

  Benvinguts a la família - El Miquel (capítol 9)

  Tot i que el Miquel ja coneix el secret familiar, en lloc de denunciar-los decideix ajudar l'Àngela i els seus fills prenent el rol de pare de família. Convençuts que ha embogit, decideixen buscar la manera de fer-lo fora i que no parli.

 • Benvinguts a la família - El Leo (capítol 8)
  Veure vídeo

  Benvinguts a la família - El Leo (capítol 8)

  Decidits a canviar l'herència, l'Àngela munta un càsting per trobar un doble del seu pare; però el millor candidat per al paper s'hi assembla com un ou a una castanya. Paral·lelament, el Miquel comença a sospitar on és realment l'Eduardo.

 • Benvinguts a la família - L'àvia (capítol 7)
  Veure vídeo

  Benvinguts a la família - L'àvia (capítol 7)

  Per poder recuperar el cotxe de l'Eduardo, a l'Àngela no li queda més remei que retrobar-se amb la seva mare, ingressada en un hospital des de fa més de 10 anys. Mentrestant, el Nando fa tot el possible per ajudar la Victòria a recordar on ha amagat el cadàver del seu marit.

 • Benvinguts a la família - L'Adela (capítol 6)
  Veure vídeo

  Benvinguts a la família - L'Adela (capítol 6)

  L'Adela ha començat a lligar caps entre tants moviments estranys. Convençuda que la família amaga alguna cosa, decideix infiltrar-se a la casa i confirmar les seves sospites que dins del congelador s'hi guarda el cadàver del difunt Eduardo.

 • Benvinguts a la família - La Lola (capítol 5)
  Veure vídeo

  Benvinguts a la família - La Lola (capítol 5)

  Amb l'objectiu de blanquejar el diner negre de l'Eduardo, la família decideix utilitzar l'empresa de les "Electropipes" de tapadora. Però per aconseguir l'estoc, el Nando es veurà obligat a retrobar-se amb la Lola, un antic amor que posarà en perill l'equilibri familiar.

 • Benvinguts a la família - El quadre (capítol 4)
  Veure vídeo

  Benvinguts a la família - El quadre (capítol 4)

  El Raül Dorado descobreix una clàusula al testament de l'Eduardo en què diu que l'Àngela està desheretada i la família es queda sense sortida. Però tot just quan estan a punt de tirar la tovallola, el Fran descobreix un quadre a les golfes que podria valer molts diners.