Avui, a les 22.35, a TV3

"Batman contra Superman: l'alba de la justícia"

A "La gran pel·lícula" d'aquest divendres, Lex Luthor aprofita que la societat qüestiona els superherois per enfrontar Superman i Batman entre ells.

Són temps difícils per als superherois: al Superman encara hi ha una part important de la societat que no li perdona la destrucció que va provocar amb la batalla de fa dos anys contra els kryptonians; fins i tot, el Senat ha obert una comissió per estudiar el cas i veure si se li ha d'imposar alguna mena de control.

Alhora, també hi ha grups de defensa dels drets humans que critiquen els mètodes expeditius del Batman i el costum que ha agafat de marcar els delinqüents amb un ferro roent. I per acabar-ho d'adobar, el malvat Lex Luthor mirarà d'aprofitar la situació per enfrontar els dos superherois entre ells.

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Direcció:  Zack Snyder
Guió: David S. Goyer, Chris Terrio (Història: David S. Goyer, Zack Snyder)
Producció: Warner Bros / DC Entertainment / Cruel, Unusual Films / Syncopy Production, Estats Units, 2016
Intèrprets: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Gal Gadot, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter, Scoot McNairy, Jena Malone, Callan Mulvey, Tao Okamoto, Brandon Spink, Lauren Cohan, Hugh Maguire, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher, Kevin Costner, Jeffrey Dean Morgan, Joe Morton, Jade Chynoweth
Fotografia: Larry Fong
Música: Hans Zimmer, Junkie XL
Durada: 145 minuts

 

Anar al contingut