Laia Fontàn i Candela Figueras defensen els seus monuments al "Tot es mou"
Laia Fontàn i Candela Figueras defensen els seus monuments al "Tot es mou"
Dijous descobrirem el monument finalista al "Tot es mou"

Santa Maria de Ripoll o la cartoixa d'Escaladei? 5 motius per escollir favorit a la "Batalla de la fe"

Laia Fontàn i Candela Figueras defensen el seu monument de "Batalla monumental" al programa de les tardes de TV3, on també descobrim cada dijous el finalista del duel

Aquesta setmana, a "Batalla monumental", estem vivint un duel entre dos monestirs emblemàtics de casa nostra: la Cartoixa d'Escaladei i Santa Maria de RipollCandela Figueras i Laia Fontàn ens han descobert tots els racons i secrets d'aquests monuments, que es disputen la penúltima plaça en joc per a la gran final del programa, que es farà en directe des de la Seu Vella de Lleida.

Dijous descobrirem el monument finalista, durant el "Tot es mou", amb la visita a plató de les dues reporteres del programa, on també podrem viure l'últim cara a cara entre elles per defensar els monuments de l'últim duel de la temporada. De moment, aquestes són les claus que han exposat aquesta setmana per aconseguir que el seu monestir sigui el penúltim finalista:

Dijous sabrem quin monestir passa a la gran final, en una elecció que està a les vostres mans votant a les xarxes socials de @BatallaTV3 a Facebook, Twitter i Instagram, on podreu participar fins dimecres a la nit, quan tancarem les votacions i estarem més a punt de descobrir el nou finalista de la temporada, que se sumarà al Palau de la Múisca Catalana, les muralles de Montblanc i al Castell de Montsoriu, els monuments ja classificats.

I si encara no ho teniu clar, encara tenim més arguments de les nostres reporteres, que us poden ajudar a decidir. Ens veiem dijous, primer a les 19.30 a "Tot es mou", on coneixerem el monument finalista, i després, a les 22.45, a TV3, en una nova "Batalla monumental", on viurem l'últim duel de la temporada: la "Batalla de batalles" entre el Born Centre de Cultura i Memòria i el Poble Vell de Corbera d'Ebre.


"Batalla monumental" és una producció del Departament de Programes Culturals de TV3 amb la col·laboració de Sàpiens. Aquest projecte va ser seleccionat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a la convocatòria per fomentar produccions audiovisuals i reactivar el teixit empresarial d'aquest sector.

ARXIVAT A:
PatrimoniTelevisióTv3Cultura
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut