Roger de Gràcia, Candela Figueras i Ivan Medina són els presentadors de "Batalla monumental"
Roger de Gràcia, Candela Figueras i Ivan Medina presenten "Batalla monumental"

Catalunya és un país ple de monuments. De les cames de Leo Messi a les escultures de les rotondes, el patrimoni del país és immens. Però quin és el millor? Ens atrevim a enfrontar castells contra claustres? Jaciments contra amfiteatres? Sí. I ho farem divertint-nos, involucrant-hi famosos, gent de la zona i descobrint misteris, històries increïbles i joies desconegudes.

"Batalla monumental" és un programa en què dotze monuments competeixen per convertir-se en el favorit dels catalans.

Roger de Gràcia és el mestre de cerimònies d'aquesta batalla singular, en què cada setmana veurem dos monuments enfrontats. La Candela Figueras i l'Ivan Medina són els reporters que viatjaran en paral·lel a la localització de cada monument per presentar les seves armes i fer del seu el guanyador de cada setmana.

Els dotze monuments en competició són: el castell de Miravet i el castell de Cardona; les restes arqueològiques d'Empúries i les de Tàrraco; l'església de Sant Climent de Taüll i el monestir de Sant Pere de Rodes; el monestir de Santes Creus i el de Poblet; la Pedrera i el recinte modernista de Sant Pau; i la Seu Vella de Lleida i la catedral de Girona.

Seran els catalans els qui, amb els seus vots a través de les xarxes socials de @BatallaTV3 a Instagram, Twitter i Facebook, decidiran el vencedor de cada setmana. I al final, en un programa especial en directe, els sis monuments guanyadors competiran per veure quin és el favorit de Catalunya.

Que comenci la batalla!

Anar al contingut