Participa a la segona temporada de "Batalla monumental". Explica'ns la teva història amb un d'aquests 10 monuments de Catalunya com a protagonista, i podràs sortir al programa!

Les cinc batalles i els deu monuments que pots escollir i que decidiran els finalistes d'aquesta temporada són:


Participa. Volem conèixer la teva història!

Coneixes llegendes del castell de Montsoriu? Has viscut alguna història personal al recinte emmurallat de Montblanc o de Cervera? Potser vas tenir una revelació a la Cartoixa d'Escaladei o a Santa Maria de Ripoll o guardes a casa un tresor personal del Poble Vell de Corbera d'Ebre. Potser vas viure el concert de la teva vida al Palau de la Música, o vas viure un amor d'estiu a les portes del Castell de Mur...

A la segona temporada de "Batalla monumental" et busquem a tu! Vine a explicar-nos les teves anècdotes sobre algun dels monuments d'aquesta temporada!

Tens alguna història per explicar? Vols participar-hi? Envia'ns un correu electrònic a batallamonumental@tv3.cat o publica les teves històries a les xarxes socials utilitzant l'etiqueta #BatallaMonumentalTV3, i ens posarem en contacte amb tu!  (Condicions generals de participació)

Les teves dades seran rebudes i coordinades directament per Som*, la productora encarregada i responsable de la producció del programa.

Anar al contingut