Laia Fontàn i Candela Figueras defensen els seus monuments al "Tot es mou"
Laia Fontàn i Candela Figueras defensen els seus monuments al "Tot es mou"
Dijous descobrirem el monument finalista al "Tot es mou"

El Palau de la Música Catalana o la Cripta i Colònia Güell? 5 motius per escollir favorit a la "Batalla modernista"

Laia Fontàn i Candela Figueras defensen el seu monument de "Batalla monumental" al programa de les tardes de TV3, on també descobrim cada setmana el finalista del duel

Aquesta setmana, a "Batalla monumental", estem vivint un duel entre dues joies modernistes: el Palau de la Música Catalana vs. la Cripta i la Colònia Güell. Candela Figueras i Laia Fontàn ens han ensenyat tots els racons i secrets d'aquests monuments, que es disputen la tercera plaça en joc per a la gran final del programa, que es farà en directe des de la Seu Vella de Lleida.

Dijous descobrirem el monument finalista, durant el "Tot es mou", amb la visita a plató de les dues reporteres del programa, on també podem viure un apassionant cara a cara entre elles, faristol inclòs, per defensar els seus monuments. Aquestes són les claus que han exposat aquesta setmana per aconseguir que el seu monument sigui el finalista:

Aquest dijous sabrem qui és el nou finalista, en una elecció que decidiu l'audiència amb els vostres vots a les xarxes socials de @BatallaTV3 a Facebook, Twitter i Instagram, on podreu participar fins dimecres a la nit, quan tancarem les votacions i estarem més a punt de descobrir el nou finalista de la temporada, que se sumarà a les muralles de Montblanc i al Castell de Montsoriu, els dos primers monuments ja classificats.

I si encara no ho teniu clar, encara tenim més arguments de les nostres reporteres, que us poden ajudar a decidir. Ens veiem dijous, primer a les 19.30 a "Tot es mou", on coneixerem el finalista, i després, a les 22.45, a TV3, en una nova "Batalla monumental", on tindrem una "Batalla de la fe" entre la Cartoixa d'Escaladei i Santa Maria de Ripoll!


"Batalla monumental" és una producció del Departament de Programes Culturals de TV3 amb la col·laboració de Sàpiens. Aquest projecte va ser seleccionat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a la convocatòria per fomentar produccions audiovisuals i reactivar el teixit empresarial d'aquest sector.

ARXIVAT A:
PatrimoniTelevisióTv3Cultura
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut