Laia Fontàn i Candela Figueras defensen els seus monuments al "Tot es mou"
Laia Fontàn i Candela Figueras defensen els seus monuments al "Tot es mou"
Dilluns descobrirem l'últim monument finalista al "Tot es mou"

El Born CCM o el Poble Vell de Corbera d'Ebre? 5 motius per escollir favorit a la "Batalla de batalles"

Laia Fontàn i Candela Figueras han defensat el seus monuments de l'últim duel de "Batalla monumental" al programa de les tardes de TV3, on dilluns a les 19.00 també descobrirem l'últim finalista de la temporada

Aquesta setmana, a "Batalla monumental", estem vivint l'últim duel de la temporada, entre El Born Centre de Cultura i Memòria i el Poble Vell de Corbera d'EbreCandela Figueras i Laia Fontàn ens han descobert tots els racons i secrets d'aquests monuments, que es disputen la darrera plaça en joc per a la gran final del programa, que es farà aquest dijous en directe des de la Seu Vella de Lleida.

Dilluns a la tarda descobrirem el monument finalista, durant el "Tot es mou", amb la visita a plató de les dues reporteres del programa, on també s'explicaran tots els detalls de la final de dijous, on s'escollirà el nou monument favorit de Catalunya. De moment, aquestes són les claus que han exposat per aconseguir que el seu monument sigui l'últim finalista:

L'elecció del monument que passi a la final està a les vostres mans, votant a les xarxes socials de @BatallaTV3 a Facebook, Twitter i Instagram, on podreu participar fins diumenge a la nit, quan tancarem les votacions i serem més a prop de descobrir qui se sumarà als monuments ja classificats d'aquesta temporada: la cartoixa d'Escaladei, el Palau de la Música Catalana, les muralles de Montblanc i el castell de Montsoriu.

I si encara no ho teniu clar, tenim més arguments de les nostres reporteres, que us poden ajudar a decidir... Recordeu-ho: la gran final de "Batalla monumental" ja s'acosta! Dilluns a la tarda (19.00), descobrim l'últim finalista al "Tot es mou" i dijous a la nit (22.45) vosaltres decidireu el nou monument favorit de Catalunya, a la gran final en directe des de la Seu Vella de Lleida.


"Batalla monumental" és una producció del Departament de Programes Culturals de TV3 amb la col·laboració de Sàpiens. Aquest projecte va ser seleccionat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a la convocatòria per fomentar produccions audiovisuals i reactivar el teixit empresarial d'aquest sector.

ARXIVAT A:
PatrimoniTelevisióTv3Cultura
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut