Laia Fontàn i Candela Figueras defensen els seus monuments al "Tot es mou"
Laia Fontàn i Candela Figueras defensen els seus monuments al "Tot es mou"
Dijous descobrirem el monument finalista al "Tot es mou"

Cervera o Montblanc? 5 motius per escollir favorit a la "Batalla de muralles"

Laia Fontàn i Candela Figueras defensen cada setmana el seu monument de "Batalla monumental" al programa de les tardes de TV3, on també coneixerem el finalista del duel

Aquesta setmana, a "Batalla monumental", tenim un duel medieval d'alçada entre els recintes recintes emmurallats de Cervera i Montblanc. Candela Figueras i Laia Fontàn, ens han ensenyat tots els racons d'aquestes dues capitals de comarca, que es juguen la segona plaça per la gran final del programa, que es farà en directe des de la Seu Vella de Lleida.

Dijous descobrirem el monument finalista, durant el "Tot es mou" amb la visita a plató de les dues reporteres del programa, on també podem viure un apassionant cara a cara entre elles, faristol inclòs, per defensar els seus monuments en joc. Aquestes són les claus que han exposat aquesta setmana per aconseguir que les seves muralles siguin les finalistes:

Ja veieu, han demostrat que volen que guanyi el seu monument amb totes les seves ganes! Aquest dijous, coneixerem el nou finalista, i el duel és ajustat a les xarxes socials de @BatallaTV3 a Facebook, Twitter i Instagram... On per cert, si encara no hi heu participat, sou a temps de fer-ho fins dimecres a la nit, quan tancarem les votacions i estarem més a punt de conèixer el segon finalista de la temporada.

I si encara no ho teniu clar, encara tenim més arguments de les nostres reporteres, que us poden ajudar a decidir. Ens veiem dijous, primer a les 19.30 a "Tot es mou", on coneixerem la muralla finalista, i després, a les 22.45, a TV3, en una nova "Batalla monumental", amb el Palau de la Música Catalana i la cripta i colònia Güell!

"Batalla monumental" és una producció del Departament de Programes Culturals de TV3 amb la col·laboració de Sàpiens. Aquest projecte va ser seleccionat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a la convocatòria per fomentar produccions audiovisuals i reactivar el teixit empresarial d'aquest sector.

ARXIVAT A:
PatrimoniTelevisióTv3Cultura
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut