Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Amb el 59% del suport de l'audiència

El Palau de la Música Catalana guanya la "Batalla modernista" i aconsegueix el passi a la final

A la tercera batalla de la temporada, s'enfrontaven dos recintes modernistes: Candela Figueras defensava la cripta i la colònia Güell amb el músic Santi Balmes, i Laia Fontàn, el Palau de la Música Catalana, amb l'ajuda d'Els Amics de les Arts

El modernisme ha sigut el protagonista de la tercera "Batalla monumental" de la temporada, que s'ha lliurat entre dos dels recintes modernistes més màgics del món: el Palau de la Música Catalana, l'espectacular auditori que Domènech i Montaner va regalar als catalans, i la cripta i la colònia Güell, la colònia industrial més elegant que amaga la joia secreta d'Antoni Gaudí.

Com cada setmana, Laia Fontàn i Candela Figueras ha sigut les encarregades de conèixer testimonis i exposar arguments per fer decantar el públic a favor del seu monument. Totes dues han viatjat en el temps per intentar guanyar aquest duel modernista: la Candela posant-se en la pell d'una treballadora de la colònia de l'època i la Laia endinsant-se en els racons més desconeguts del Palau de la Música.

Després d'una setmana d'intenses votacions a les xarxes socials del programa, l'audiència ha decidit amb el 59% dels seus vots que el Palau de la Música Catalana mereix passar a la gran final del programa. Així ho hem conegut al "Tot es mou", on cada setmana descobrim en directe el nou monument finalista:


En aquesta batalla, les han ajudat a convèncer l'audiència el líder de la banda Love of Lesbian, Santi Balmes, que ha revelat la història del seu avi, un antic treballador de la colònia Güell, i el grup Els Amics de les Arts, uns autèntics enamorats del Palau, que han defensat l'auditori de Domènech i Montaner.

Els Amics de les Arts defensen el Palau de la Música i Santi Balmes la Colònia Güell amb la seva cripta
Els Amics de les Arts defensen el Palau de la Música i Santi Balmes la Colònia Güell amb la seva cripta


Roger de Gràcia és el mestre de cerimònies d'una batalla singular on l'audiència ha pres la decisió final d'aquest duel modernista votant a través de les xarxes socials del programa a @BatallaTV3 a Instagram, Facebook i Twitter. Les votacions es poden fer arribar cada setmana fins al dimecres anterior a l'emissió del proper programa i el resultat es dona a conèixer en directe cada dijous a la tarda al "Tot es mou", just abans de l'emissió de la següent "Batalla monumental", el mateix dijous a la nit.

"Batalla monumental" és una producció del Departament de Programes Culturals de TV3 amb la col·laboració de Sàpiens. Aquest projecte va ser seleccionat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a la convocatòria per fomentar produccions audiovisuals i reactivar el teixit empresarial d'aquest sector.

ARXIVAT A:
Tv3CulturaPatrimoniTelevisió
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut