Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Amb el 57% dels vots dels espectadors

El castell de Montsoriu, primer finalista de la segona temporada de "Batalla monumental"!

El primer duel s'ha lliurat entre dues fortaleses inexpugnables: el castell de Montsoriu, considerat el castell gòtic més bonic de Catalunya, i el castell de Mur, el castell romànic més espectacular de casa nostra

La segona temporada de "Batalla monumental" s'ha estrenat amb un primer enfrontament entre dues fortaleses inexpugnables: el castell de Mur (Pallars Jussà), el castell romànic més espectacular del país i el castell de Montsoriu (la Selva), considerat el castell gòtic més bonic de Catalunya:


Candela Figueras i Laia Fontàn han buscat els millors arguments i els testimonis més convincents per aconseguir que el seu monument sigui el guanyador del capítol. Disposades a fer el que calgui, en aquest duel han après a lluitar amb armes medievals i han conegut la història dels grans cavallers que van habitar els dos magnífics castells: Bernat II de Cabrera i Arnau Mir de Tost.

Després d'una intensa setmana de participació, on l'audiència ha emès més de 20.000 vots a les xarxes socials del programa ha decidit amb el 57% dels vots proclamar vencedor d'aquest enfrontament entre castells de pedra el monumental Castell de Montsoriu, i així ho hem conegut, en directe, al "Tot es mou":


En aquesta batalla medieval, les han ajudat a convèncer l'audiència dues cares ben conegudes per als espectadors de TV3. El popular humorista i presentador d'"El foraster", Quim Masferrer, un autèntic fanàtic del castell de Montsoriu, i el periodista i escriptor Martí Gironell, que revela la història que amaguen els frescos de la col·legiata del castell de Mur, que va inspirar el seu llibre "Strappo".

La Laia rep l'ajuda i suport de Martí Gironell, i la Candela es deixa ajudar per en Quim Masferrer

Roger de Gràcia fa d'àrbitre neutral d'aquesta batalla, en què l'audiència torna a fer de jurat i decideix els finalistes de la segona temporada votant a les xarxes socials del programa. La participació dels espectadors torna a ser fonamental enguany per triar entre els 10 nous monuments emblemàtics d'arreu del territori. De les cinc batalles, en sortiran els cinc finalistes, que es veuran les cares a la gran batalla final, que es farà en directe des de la Seu Vella de Lleida, el monument guanyador de la primera edició del programa.


Per participar en les votacions, es pot fer cada setmana a través de les xarxes socials de @BatallaTV3: instagram.com/BatallaTV3, facebook.com/BatallaTV3 i twitter.com/BatallaTV3. La participació s'obre cada dijous a la nit, durant l'emissió del programa, i estarà activa fins el dia abans de l'emissió del següent capítol. El resultat de cada duel es donarà a conèixer en directe els dijous a la tarda a "Tot es mou", just unes hores abans de l'emissió de la pròxima "Batalla monumental", el mateix dijous a la nit a TV3.

"Batalla monumental" és una producció del Departament de Programes Culturals de TV3 amb la col·laboració de Sàpiens. Aquest projecte va ser seleccionat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a la convocatòria per fomentar produccions audiovisuals i reactivar el teixit empresarial d'aquest sector.

ARXIVAT A:
CulturaPatrimoniTelevisió
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut