Primer monument classificat

Tàrraco guanya el primer duel de la "Batalla monumental"

Competia contra Empúries a la "Batalla de clàssics", i finalment, la capital imperial aconsegueix la primera plaça per a la final del programa!

TEMA:
Patrimoni


S'estrena "Batalla monumental"! En el primer capítol, la batalla es lliura entre els dos jaciments clàssics més espectaculars de Catalunya: Empúries i Tàrraco a la "Batalla de Clàssics". Candela Figueras i Ivan Medina seran els encarregats, cada setmana, de conèixer testimonis i exposar arguments que facin decantar el públic a favor del seu monument.

Tots dos estan disposats a fer, del seu, el jaciment clàssic més èpic: aquesta setmana, l'Ivan es posarà en la pell d'un comerciant grec a Emporion, i la Candela es convertirà en gladiadora romana per defensar Tàrraco a l'amfiteatre de la ciutat. En aquesta batalla, els ajudaran a convèncer l'audiència personatges populars com l'actor i humorista Fermí Fernàndez o el reconegut economista Xavier Sala-i-Martín.

Roger de Gràcia és el mestre de cerimònies de "Batalla monumental" on, cada diumenge a la nit a TV3, serà l'audiència la que decidirà el guanyador de cada duel. Aquest diumenge, la cosa va de clàssics: Candela Figueras viatja fins a la Tàrraco romana i Ivan Medina ens transporta a l'antiga ciutat d'Emporion per posar cara a cara dos dels jaciments arqueològics més icònics de Catalunya. Els espectadors han decidit quin dels dos monuments passa a la gran final votant a través de les xarxes socials de @BatallaTV3, a Facebook, Twitter o Instagram. Finalment, hem sabut que la primera plaça per la final del programa se l'emporta Tàrraco, amb un 59% del suport dels espectadors.

ARXIVAT A:
Patrimoni Televisió Cultura
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut