Batalla de clàssics a "Batalla monumental": Empúries-Tàrraco
Quin dels dos monuments aconseguirà la primera plaça per a la final del programa?
Batalla de clàssics a "Batalla monumental": Empúries-Tàrraco
Votacions tancades! Diumenge a la nit sabrem el guanyador!

Batalla de clàssics a "Batalla monumental": Empúries-Tàrraco

Quin dels dos monuments aconseguirà la primera plaça per a la final del programa?

TEMA:
Patrimoni
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

S'estrena "Batalla monumental"! En el primer capítol, la batalla es lliura entre els dos jaciments clàssics més espectaculars de Catalunya: Empúries i Tàrraco a la "Batalla de Clàssics". Candela Figueras i Ivan Medina seran els encarregats, cada setmana, de conèixer testimonis i exposar arguments que facin decantar el públic a favor del seu monument.

Tots dos estan disposats a fer, del seu, el jaciment clàssic més èpic: aquesta setmana, l'Ivan es posarà en la pell d'un comerciant grec a Emporion, i la Candela es convertirà en gladiadora romana per defensar Tàrraco a l'amfiteatre de la ciutat. En aquesta batalla, els ajudaran a convèncer l'audiència personatges populars com l'actor i humorista Fermí Fernàndez o el reconegut economista Xavier Sala-i-Martín.

Roger de Gràcia és el mestre de cerimònies de "Batalla monumental" on, cada diumenge a la nit a TV3, serà l'audiència la que decidirà el guanyador de cada duel. Aquest diumenge, la cosa va de clàssics: Candela Figueras viatja fins a la Tàrraco romana i Ivan Medina ens transporta a l'antiga ciutat d'Emporion per posar cara a cara dos dels jaciments arqueològics més icònics de Catalunya. Els espectadors han decidit quin dels dos monuments passa a la gran final votant a través de les xarxes socials de @BatallaTV3, a Facebook, Twitter o Instagram. Diumenge, abans de l'emissió del següent duel amb la "Batalla de castells", sabrem el guanyador!

ARXIVAT A:
Patrimoni Televisió Cultura

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut