Últim monument classificat!

La Seu Vella de Lleida guanya l'últim duel de la temporada

L'últim duel de "Batalla monumental" de la temporada ha posat cara a cara la catedral de Girona i la Seu Vella de Lleida en una "Batalla de catedrals". "Lo castell" de Lleida ha guanyat amb el 69% dels vots i amb ell ja tenim els sis finalistes que s'enfrontaran a la gran final de diumenge!


En el sisè capítol, l'últim duel de "Batalla monumental" de la temporada es lliura entre dues de les catedrals més espectaculars de Catalunya: la catedral de Girona, icona de la ciutat i protagonista a la sèrie "Joc de trons", i la Seu Vella de Lleida, "lo castell" dels lleidatans i orgull català pel seu claustre, un dels més grans d'Europa.


Una setmana més, Roger de Gràcia serà el mestre de cerimònies d'una altra batalla singular, en què els reporters Candela Figueras i Ivan Medina buscaran els millors testimonis i arguments per defensar el seu monument. La Candela anirà fins a Lleida i l'Ivan, fins a Girona, per posar cara a cara aquestes dues grans construccions medievals. En aquest últim capítol, esmolaran les ungles per donar-ho tot: la Candela liderarà la defensa de "lo castell" a la festa de Moros i Cristians, i l'Ivan aprendrà a lluitar com un autèntic guerrer de "Joc de trons".

 

En aquesta batalla, els ajudaran a convèncer l'audiència el cuiner amb estrelles Michelin Joan Roca i el dissenyador de moda Custo Dalmau. Amb els seus vots, els espectadors decidiran quin dels dos monuments passa a la gran final en aquest duel medieval.

Aquests seran els últims monuments que s'enfrontaran per ser el favorit de l'audiència, que serà qui decidirà quin és l'últim que aconseguirà passar a la final amb els seus vots. Les catalanes i els catalans són el jurat de "Batalla monumental": els espectadors decideixen el guanyador de cada setmana, votant-lo a través de les xarxes socials del programa, a @BatallaTV3 a Instagram, Twitter i Facebook.

 

Aquesta setmana les votacions es tanquen dimarts a la nit, per poder anunciar els sis monuments finalistes de cada duel que competiran per ser proclamat com el monument favorit de Catalunya la nit del proper diumenge 28 de febrer, en un programa especial en directe.

ARXIVAT A:
PatrimoniTelevisióCultura
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut