Nou monument classificat

El Castell de Cardona guanya la "Batalla de castells"

Ha guanyat l'enfrontament amb el Castell de Miravet, amb el 53% dels vots dels espectadors, mitjançant les xarxes socials de @BatallaTV3

TEMA:
Patrimoni

En el segon programa, la "Batalla monumental" es lliura entre dos dels castells més majestuosos de Catalunya: el castell de Miravet i el castell de Cardona. Roger de Gràcia és el mestre de cerimònies d'un nou enfrontament en què Candela Figueras i Ivan Medina busquen els millors testimonis i exposen els millors arguments per fer decantar el públic a favor de cada monument. Preparats per a aquest duel medieval?

La Candela s'endinsa al de Cardona i l'Ivan, al de Miravet, per posar cara a cara aquests dos emblemàtics monuments. Disposats a fer el que mai s'havien imaginat que farien, en aquest capítol l'un es posa a la pell d'un templer i l'altra aprèn a disparar com un Miquelet de la Guerra de Successió.

En aquest programa, els ajuden a convèncer l'audiència personatges populars com el professor Sebastià d'Arbó o l'actriu de "Les de l'hoquei" Laia Fontàn

Els espectadors han votat entre els dos monuments d'aquest duel medieval per decidir quin passa a la gran final. El monument que ha acumulat més vots ha sigut el Castell de Cardona, que amb un 53% dels vots ha aconseguit la segona plaça en joc del programa. Enhorabona!

ARXIVAT A:
PatrimoniCulturaTelevisió
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut