• Ebre, del bressol a la batalla
  Veure vídeo

  Ebre, del bressol a la batalla

  Premi Gaudí a la millor pel·lícula per a televisió a la IX edició.

  L'any 1938 la Guerra Civil espanyola ja ha desgastat els dos exèrcits.
  El bàndol feixista disposa de l'ajuda incondicional de l'armament i els homes facilitats per Hitler i Mussolini mentre l'exèrcit republicà, en canvi, es veu ignorat per una Europa més preocupada per una possible Gran Guerra que pel destí d'Espanya. En aquest ambient, travessar l'Ebre sembla la millor tàctica republicana per cridar aquestes aliances internacionals indispensables i demostrar, alhora, la resistència contra els feixistes, que duen embranzida cap a la victòria. Poc abans de la travessa del riu, davant l'escassedat de soldats i l'alta mortaldat dels últims mesos, milers de joves d'entre 17 i 18 anys són cridats a files per l'exèrcit republicà. "Ebre, del bressol a la batalla" narra la història d'aquests joves obligats a abandonar la innocència entre el xiulet de les bales.

  Premi Gaudí a la millor pel·lícula per a televisió a la IX edició. L'any 1938 la Guerra Civil espanyola ja ha desgastat els dos exèrcits. El bàndol feixista disposa de l'ajuda incondicional de l'armament i els homes facilitats per Hitler i Mussolini mentre l'exèrcit republicà, en canvi, es veu ignorat per una Europa més preocupada per una possible Gran Guerra que pel destí d'Espanya. En aquest ambient, travessar l'Ebre sembla la millor tàctica republicana per cridar aquestes aliances internacionals indispensables i demostrar, alhora, la resistència contra els feixistes, que duen embranzida cap a la victòria. Poc abans de la travessa del riu, davant l'escassedat de soldats i l'alta mortaldat dels últims mesos, milers de joves d'entre 17 i 18 anys són cridats a files per l'exèrcit republicà. "Ebre, del bressol a la batalla" narra la història d'aquests joves obligats a abandonar la innocència entre el xiulet de les bales.

 • Tràiler d'"Ebre, del bressol a la batalla"
  Veure vídeo

  Tràiler d'"Ebre, del bressol a la batalla"

  Tràiler de la pel·lícula "Ebre, del bressol a la batalla", una pel·lícula sobre la batalla de l'Ebre, la més sagnant de la Guerra Civil Espanyola. Divendres, 25 de novembre, a TV3.

  Tràiler de la pel·lícula "Ebre, del bressol a la batalla", una pel·lícula sobre la batalla de l'Ebre, la més sagnant de la Guerra Civil Espanyola. Divendres, 25 de novembre, a TV3.

Anar al contingut