Diumenge, a les 22.50, a TV3

Basté descobreix la tecnologia punta aplicada a l'esport a "No pot ser!"

Jordi Basté entra fins a la cuina del Barça i el Manchester City en un nou capítol de "No pot ser!"

El futbol d'elit no viu aliè a la innovació tecnològica. Per viure-ho en primera persona, Jordi Basté viatja a la seu del Manchester City. Allà descobrirà que, actualment, als entrenaments, s'hi fan servir GPS, sensors i tota mena d'aparells per optimitzar el rendiment dels futbolistes. Durant la seva visita a terres angleses, Basté retrobarà un vell conegut de l'afició catalana: Pep Guardiola. El viatge a Manchester també donarà per conversar amb Ferran Soriano i -alerta!- Jordi Basté es vestirà de curt per provar la tecnologia esportiva en la seva pròpia pell. Si es cansa, veurem com la crioteràpia ofereix una recuperació ben ràpida.

De tornada a Barcelona, es podrà veure com el primer equip de futbol femení del Futbol Club Barcelona també es troba a l'avantguarda de la tecnologia. Ens ho explicaran tres de les seves estrelles i ho comentarem amb Ernesto Valverde. Estarà preocupat per si mai l'ha de substituir un ordinador?

El viatge per la tecnologia esportiva seguirà amb una visita a Álvaro Carmona, CEO de Driblab, una companyia que se submergeix en l'estadística avançada i analitza el big data d'una enorme base de jugadors per trobar el nou Leo Messi. Per acabar, coneixerem el projecte Soccer Dream de la mà del seu creador, Andreu Bartolí. Es tracta d'una plataforma perquè els nens s'entrenin a futbol en un entorn de realitat virtual.