David Bosch, pilot professional i formador de "Autoteràpia"
David Bosch, pilot professional i formador de "Autoteràpia"

"Autoteràpia" és un nou espai creat pel Departament de Nous Formats de TV3 amb l'objectiu de fomentar els bons hàbits en la conducció i incrementar la seguretat viària des de la prevenció. Evitar accidents de trànsit apel·lant a la consciència dels conductors és una de les claus del mètode que utilitza David Bosch, pilot professional que ha orientat la seva vocació a la formació de conductors novells i no tan novells, i també de professionals. I ho fa al capdavant d'un equip al circuit Fast Parcmotor de Castellolí, on treballen amb l'objectiu de provocar un canvi positiu en l'actitud al volant.

La capacitat didàctica d'en David, així com la seva frescor encomanadissa i la seva visió de la seguretat en la conducció són la base d'un microprograma que repassa, en píndoles de coneixement, temes rellevants de la seguretat viària.

D'aquí ve el nom d'"Autoteràpia", ja que el primer aprenentatge que proposa en David és el de prendre consciència de quin és el nostre nivell de conducció i que potser en sabem molt menys del que ens pensem.

Anar al contingut