Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
El periodista i l'actor demostren les seves habilitats

Xavi Coral i Marc Martínez, uns cangurs divertidíssims en l'últim "L'au pair"

L'últim capítol de "L'au pair" està protagonitzat per Xavi Coral i Marc Martínez, dos cangurs hilarants. El primer no sap res dels nens. El segon ja té experiència criant i educant canalla. Com s'ho faran?

En aquest últim capítol titulat "Els calbs", els cangurs són el presentador del "Telenotícies migdia" Xavi Coral i l'actor Marc Martínez.

El presentador del "Telenotícies migdia", Xavi Coral, es desplaça fins a Sant Julià de Vilatorta per passar el dia amb la Jara (9 anys), la Sena i la Lisa (8 anys). Allà troba una família amb una història ben peculiar, d'arrels africanes, i ha d'afrontar un repte que fa molt temps que ha oblidat: pentinar.

Xavi Coral amb la Jara, Sena i Lisa, de Sant Julià de Vilatorta.
Xavi Coral amb la Jara, la Sena i la Lisa, de Sant Julià de Vilatorta

En canvi, el repte de l'actor Marc Martínez és ben diferent. Fer d'au pair a la Cecília (13 anys) i la Cinta (8 anys), dues nenes de Girona que volen ser actrius. Els imparetix una classe magistral d'interpretació ben peculiar.

"L'au pair" és un programa per a tota la família en què un famós accepta el repte de convertir-se en el cangur d'uns nens que ni coneix ni ha vist mai. Amb ells haurà d'afrontar tot un dia de convivència amb el hàndicap d'haver-se d'integrar en el context familiar, totalment desconegut per a ell, però ben conegut per a la canalla que, amb l'absència dels pares, se senten amos i senyors de la casa.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut