Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Ni pares, ni mares... "L'au pair"! 

Miki Núñez i Elisenda Carod: dos cangurs insuperables!

La parella de famosos que inaugura "L'au pair" són Elisenda Carod i Miki Núñez. A ella l'enviem a un pis de 50 metres de Barcelona, a ell a un casalot de Banyoles i tots dos es troben unes criatures encantadores!

Hem deixat un any merdós amb tots tancats a casa i ha arribat el moment en què pares i mares puguin descansar de la canalla. Arriba "L'au pair"! Un programa on vuit famosos es faran càrrec dels vostres fills durant tot el dia! Famosos fent de cangurs! La parella que inaugura "L'au pair" és... Elisenda Carod i Miki Núñez!

A l'Elisenda l'hem enviat a un pis de 50 metres quadrats del barri de Gràcia, de Barcelona. Haurà de lidiar amb dos bessons de traca: la Carlota i el Teo.

La peridosta Elisenda Carod fa de cangur a uns nens del barri de Gràcia de barcelona
La periodista Elisenda Carod fa de cangur a uns nens del barri de Gràcia de Barcelona


El Miki passarà el dia en un casalot del casc antic de Banyoles tenint cura de tres vailets: l'Eloi, el responsable; el Jofre, que sempre va a la seva; i l'Agnès, gran ballarina... i millor persona.

Miki Núñez fa de cangur d'uns nens de Banyoles
Miki Núñez fa de cangur d'uns nens de Banyoles


El Miki i l'Elisenda seran uns grans au-pairs? Doncs això ja ho decidireu vosaltres, però a veure com comencen el repte!  L'Elisenda no comença gaire bé perquè arriba al replà del pis on viuen la Carlota i el Teo i sembla que no pot obrir la porta.... 😅 Res que no es pugui solucionar amb el comodí de la trucada als pares! El Miki, en canvi, ho té més fàcil per accedir a la casa i el primer que fa és observar tots i cadascuns dels papers i pòstits que tenen penjats a la cuina.

"És l'hòstia! Ho tenen tot super controlat. Horaris, dels nens, les activitats del dia... Estan més organitzats que la meva vida en un dia!", Miki Núñez

Bé, prou de prolegòmens que arriba el moment clau: despertar les criatures!

"M'han dit que la Carlota té pitjor despertar que el Teo. Bon dia!", Elisenda Carod

 

 

Ha obert la llum ja d'entrada. 🤦‍♀️ A veure com comença el Miki... De moment, no els obre el llum, que ja és un detall per despertar-se suaument.

El Miki entra a l'habitació per despertar la mainada
El Miki entra a l'habitació per despertar la mainada

"Ei, què passa? Bon dia! Estàs molt mandrós? Se'ns ha girat molta feina, eh? Hola... qui hi ha, aquí?", Miki Núñez

És Ll'Agnès es desperta i es troba al Miki a l'habitació, sembla que encara està mirant d'entendre el que està passant
L'Agnès es desperta i es troba el Miki a l'habitació, sembla que encara està mirant d'entendre el que està passant


És l'Agnès i sembla que encara està mirant d'entendre el que està passant. Agnès, una mica d'alegria, que és el Miki Núñez! Vinga, amunt! Va, que ha arribat l'hora de l'esmorzar i comença un dia que promet molt. Més que explicar-se s'ha de veure! L'experiència dura un dia sencer en què les hores passen ràpid, a estones, però en altres moments es fan mooolt llargues. Els esdeveniments, les obligacions del dia a dia i els imprevistos se succeeixen un darrere l'altre a un ritme trepidant. El Miki i l'Elisenda superararan el repte amb nota? Esclar que sí! Ni pares, ni mares... "L'au pair"! Aquest programa és un Dragon Khan d'emocions on pot passar de tot!

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut