Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
El yin i el yang de conviure amb els més menuts

Judit Neddermann i Jair Domínguez fan de cangurs, a "L'au pair"

"Guerra i pau" és el segon capítol de "L'au pair", en què Judit Neddermann i Jair Domínguez es converteixen en au-pairs per un dia. Energia "a tope" o "ritme controlat"? Dues estratègies per a dues famílies ben diferents

El segon capítol de "L'au pair" és el torn de la cantant Judit Neddermann i el presentador Jair Domínguez. L'espectador es troba amb el yin i el yang, el dualisme total, dues maneres oposades de conviure amb nens. A "Guerra i pau", conviu amb la rauxa de Jair Domínguez i el ritme assenyat i pausat de Judit Neddermann.

Judit Neddermann fent d'au pair per un dia
Judit Neddermann fent d'au-pair per un dia

D'una banda, la Judit passa el dia en un casa enmig de vinyes del Penedès, amb quatre nens: en Pere (4 anys), la Lola (6 anys), la Joana (9 anys) i el Lluc (12 anys). Amb ells descobreix, entre moltes altres coses, la gelosia entre germans petits.

De l'altra, el Jair s'encarrega que en Pere (9 anys), la Lola i en Joan (7 anys), tres germans salvatges de Lladó, acabin el dia sans i estalvis.

Jair Domínguez, barbacoa i que no pari la gresca
Jair Domínguez, barbacoa i que no pari la gresca

"L'au pair" és un programa per a tota la família en què un famós accepta el repte de convertir-se en el cangur d'uns nens que ni coneix ni ha vist mai. Amb ells haurà d'afrontar tot un dia de convivència amb el hàndicap d'haver-se d'integrar en el context familiar, totalment desconegut per a ell però ben conegut per a la canalla, que amb l'absència dels pares se senten amos i senyors de la casa. És una producció de TV3 amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut