Llucià Ferrer i David Barranco
27.000 euros

Un discjòquei de Lleida s'endú el pot d'"Atrapa'm si pots"

David Barranco, un discjòquei de música indietrònic, és el primer a endur-se el pot del concurs

"Atrapa'm si pots", el concurs presentat per Llucià Ferrer que s'emet els caps de setmana abans del "TN vespre", ha entregat el pot de 27.000 euros aquest dissabte a David Barranco, un discjòquei de Lleida. És la primera vegada que es lliura el pot en els quatre mesos que fa que s'emet el programa.

David Barranco és un discjòquei de música indietrònic, una barreja entre l'indie i l'electrònica, de 39 anys. Ha arribat fins al cinquè graó de l'escala i s'ha endut el pot en contestar correctament una pregunta relacionada amb l'editorial lleidatana Pagès Editors. En David també té una altra afició que explica durant la seva participació en el programa, que és el fet de "costumitzar-se" la roba. Justament dissabte, quan guanya el premi d'"Atrapa'm si pots", porta una samarreta creada per ell mateix.

El programa de TV3 presentat per Llucià Ferrer i produït per Mediapro és un concurs de preguntes i respostes clàssic, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final: a mesura que s'encerten les preguntes, si s'aconsegueix arribar a dalt de tot de les escales, es pot guanyar el pot. A partir d'ara, el programa continua, però el pot torna a començar amb una quantitat inicial al voltant dels 3.000 euros.

L'espai es va estrenar al novembre i, des d'aleshores, ha anat guanyant espectadors. El cap de setmana passat, "Atrapa'm si pots" va ser el sisè programa més vist, va liderar la franja i va fer el rècord de la temporada, amb una quota de l'11,2% i 263.000 espectadors.

Anar al contingut