Presentat per Llucià Ferrer, "Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes que s'emet els dissabtes i diumenges abans del TN vespre.

En cada programa, cinc concursants s'enfronten en quatre fases de proves i preguntes, sota la pressió del cronòmetre, per aconseguir l'accés al Minut Final. En aquesta prova final un concursant ha de respondre cinc preguntes en un minut per aconseguir el pot.

"Atrapa'm si pots" és un espai d'entreteniment en què passar-s'ho bé és gairebé més important que els diners. És un concurs en què la intuïció i l'estratègia en el joc pesen tant com els coneixements acadèmics. Les preguntes abasten temàtiques molt diverses, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles, que donen al conjunt un to distès, amè i divertit. Per aconseguir aquest ambient participatiu i amb ritme, cada programa incorpora una ronda de preguntes musicals, en què el presentador anima els concursants a taral·lejar o ballar les cançons que hi sonen. "Atrapa'm si pots" és un concurs d'estructura molt entenedora que permet la participació des de casa. Un programa d'entreteniment per a tots els públics.

Aquest "quiz show" va ser nominat als Premis Zapping 2021 en la categoria de millor programa d'entreteniment/concurs. El programa s'ha consolidat líder els caps de setmana de TV3. El passat 9 d'octubre de 2022 va assolir una quota del 17,6%, la millor de la seva història, i 318.000 espectadors. Destaquen, a més, els resultats que va aconseguir entre el públic jove, en la franja de 13 a 24 anys, amb un 23,9% de quota.

 

Crèdits

Direcció
Espartac Peran
Marta Obiols

Coordinació de continguts
Pau Cusí

Realització
Jorge Ripa

Producció
Eva Peris

Redacció
Santi Bonnín
Anna R. Picas
Daniel Muñoz
Xavi Playà
Santi Anaya
Anna Espinach
Sílvia Pons

Ajundants de producció
Gemma Compte
Alba Surrallés

Direcció de càsting
Mónica Carbonell

Xarxes socials
Maria Liria Solé

Postproducció de vídeo
Anna Llort
Mikele López

Postproducció d'àudio
Miguel Arrieta

Base de dades
Bitgune Digitala

Lingüista
Ignasi Oliver

Producció executiva MEDIAPRO
Gilbert Arroyo

Producció executiva TV3
Cristian Trepat - Mario Daza

Continguts digitals TV3
Jordi Salvat
Sònia Gonzàlez

 

I els serveis tècnics i artístics de Mediapro
Basat en el format "Atrápame si puedes", llicenciat per Hostoil Produkzioak

És una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració de The Mediapro Studio

Anar al contingut