Presentat per Llucià Ferrer, "Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, en què cinc concursants competeixen per guanyar el pot del concurs.

En cada programa, els concursants s'enfronten en quatre fases de proves i preguntes, sota la pressió del cronòmetre, per ocupar una de les dues places que donen accés a la gran final. Els dos finalistes han de respondre preguntes per poder pujar els esglaons d'una escala. Qui arriba al punt més alt, guanya i, si no falla cap pregunta, s'endú el pot del programa. A més, els dos finalistes poden decidir si tornen l'endemà per incrementar les opcions de guanyar el pot. El concurs s'emet els dissabtes i diumenges abans del "TN vespre".

"Atrapa'm si pots" és un espai d'entreteniment en què passar-s'ho bé és gairebé més important que els diners. És un concurs en què la intuïció i l'estratègia en el joc pesen tant com els coneixements acadèmics. Les preguntes abasten temàtiques molt diverses, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles, que donen al conjunt un to distès, amè i divertit. Per aconseguir aquest ambient participatiu i amb ritme, cada programa incorpora una ronda de preguntes musicals, en què el presentador anima els concursants a taral·lejar o ballar les cançons que hi sonen. "Atrapa'm si pots" és un concurs d'estructura molt entenedora que permet la participació des de casa. Un programa d'entreteniment per a tots els públics.

Aquest "quiz show" va ser nominat als Premis Zapping 2021 en la categoria de millor programa d'entreteniment/concurs i va tancar aquesta temporada amb una audiència mitjana de 214.000 espectadors i un 11,7% de quota de pantalla.

 

Crèdits

Direcció
Espartac Peran
Patrick Urbano

Coordinació de continguts
Marta Obiols

Realització
Jorge Ripa

Producció
Eva Peris - Xabier Zurutuza

Producció executiva MEDIAPRO
Gilbert Arroyo

Producció executiva TV3
Cristian Trepat - Mario Daza

Continguts digitals TV3
Jordi Salvat
Sònia Gonzàlez

I els serveis tècnics i artístics de Mediapro
Basat en el format "Atrápame si puedes", llicenciat per Hostoil Produkzioak
És una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració de The Mediapro Studio

Anar al contingut