Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
El concurs "Atrapa'm si pots" ha donat el seu pot

Si saps respondre aquestes 5 preguntes, podries haver guanyat 38.000 euros

Comprova si tu també podries optar a guanyar el pot de l'"Atrapa'm si pots" com ha fet el Manel, que va contestar correctament les 5 preguntes de la fase final

Guanyar el pot de l'"Atrapa'm si pots" és un objectiu a l'abast de molt poca gent. A la dificultat d'arribar a la final se li ha de sumar el repte de la cinquena fase, la darrera i definitiva. Amb els nervis a flor de pell, has de contestar correctament les 5 preguntes sense cometre cap errada. Així ho ha fet el Manel, que ha anat pujant esglaó a esglaó fins arribar al cim i endur-se el pot de 38.000 euros. Creus que tu també series capaç d'assolir aquesta fita? Aquestes són les cinc preguntes, ben diverses, que el presentador de l'"Atrapa'm si pots", Llucià Ferrer, li va fer al Manel:

1. Quin número no té cap valor quan es posa a l'esquerra?

2. Quin estret comunica el mar Mediterrani amb l'oceà Atlàntic?

3. Com se'n diu dels medicaments que no són de marca, però que tenen la mateixa composició que els fàrmacs de referència?

4. Quina actriu va protagonitzar la pel·lícula "El silenci dels anyells"?

5. A quin terme, que remet a la deessa Venus, es designaven fa anys les infeccions que es contreuen per contacte sexual?

En Manel ha demostrat els seus coneixements i s'ha endut els 38.000 euros de forma molt merescuda.

Has intentat respondre-les totes? Te n'has sortit? El Manel ho ha fet i ha guanyat 38.000 euros que li permetran, segons ha explicat, "pagar part de la hipoteca i ajudar les persones que estimo". Aquí et deixem amb les cinc respostes correctes. Si tu també has estat capaç d'encertar-les totes, no t'ho pensis i ves a concursar a l'"Atrapa'm si pots"!

1. El 0.

2. L'estret de Gibraltar.

3. Genèrics.

4. Jodie Foster.

5. Venèries.  

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut